Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Biurkowce

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

i pora przeprowadzic sie np na sale gimnastyczna
    w sensie rozmiaru :P

---------- Post dodany o 01:35 ---------- Poprzedni post o 01:33 ----------

wiem co by cie zadowolilo
    juz widze takie 3 drogi by PM
    30cm w tlca
    sredniak z otworem stratnym lub odwrotnie
    i na gorze tuba

to bylo by cos
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
      Aj tam panowie. Ciagle te nudne paczki, na nudnych glosnikach. Pora na wieksze membrany, wyzsza skutecznosc i tubki
      Może i nudne. Ale robienie takich projektów jak piszesz pod katem forum jest w zasadzie bez sensu bo mało kogo to zainteresuje. Projekty popularne to projekty relatywnie proste, kompaktowe, na ogólnie dostępnych, niezbyt drogich głośnikach.

Najlepiej niech każdy robi to na co ma ochotę bez patrzenia na to co chcą mieć inni . Lepiej wyznaczać trendy niż nimi podążać

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        i pora przeprowadzic sie np na sale gimnastyczna
        w sensie rozmiaru :P
        ---------- Post dodany o 01:35 ---------- Poprzedni post o 01:33 ----------
        wiem co by cie zadowolilo
        juz widze takie 3 drogi by PM
        30cm w tlca
        sredniak z otworem stratnym lub odwrotnie
        i na gorze tuba
        :thumbsup:. Zapomniałeś jeszcze lklukasz o jednym. Zwrotnice szeregowe.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
          Może i nudne. Ale robienie takich projektów jak piszesz pod katem forum jest w zasadzie bez sensu bo mało kogo to zainteresuje.
          Widac na forum, ze coraz wiecej osob inwestuje naprawde spora kase w glosniki - i dobrze! Projekty sa moze realtywnie proste ale juz nie sa takie tanie.

Najlepiej niech każdy robi to na co ma ochotę bez patrzenia na to co chcą mieć inni . Lepiej wyznaczać trendy niż nimi podążać
          Od co, dlatego pora wrocic na wlasne tory, niz robic w kolko to samo :)

Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz posta
          . Zapomniałeś jeszcze lklukasz o jednym. Zwrotnice szeregowe.

Jak glosniki na to pozwalaja, to czemu nie.

Skomentuj

Od co, dlatego pora wrocic na wlasne tory, niz robic w kolko to samo
            Dokładnie. Zamiast sie pytac co ludzie chcą, zrób co uważasz, może będą tego chcieli a może nie. Bo z masa ludzi na forum sie nie dogadasz, każdy chce co innego.

Nim nie załadowałem morela do swoich kolumn , mało kto sie tymi głosnikami interesował, zobacz co jest teraz, szał i panika gdzie kupic morele (?), miałem o to kupe zapytań, duzo ludzi już ma te głośniki a jakoś wcześniej ich nie interesowały, przecież firma morel nie powstała z dnia na dzień rok temu . Ktos musi zawsze byc pierwszy, przetrzeć szlak. Tak było od zawsze.

Skomentuj

Morel chyba od zawsze mial znakomite opinie na audiostereo, ale ludzie mimo to jakos nie wybierali tych przetwornikow, a przeciez ta firma ma naprawde doskonale wysokotonowce.

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                15AWX+T9950 i zamawiam TLkę w ciemno
                dolpf, to kiedy wysyłasz do mnie głośniki?

Skomentuj

Nie na temat...
                  Jak tylko je zakupie :) Po cichu liczyłem na to że się odezwiesz :)

Skomentuj

Morel chyba od zawsze mial znakomite opinie na audiostereo, ale ludzie mimo to jakos nie wybierali tych przetwornikow, a przeciez ta firma ma naprawde doskonale wysokotonowce.
                    Jednak drogie, szczególnie seria supreme i okolice.

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                      Po cichu liczyłem na to że się odezwiesz
                      Jestem wolny za około dwa/trzy tygodnie. Jeśli jesteś zainteresowany, to przejdźmy może na PW.

Skomentuj

Nie na temat...
                        prowokacja to jest to :)
                        nawet dabyl sie jej nie oprze
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          ocho PM sie lamie
                          W sumie to ja chce przehandlować głośniki których fizycznie jeszcze nie mam :lol:
                          Jeszce nie doszły.
                          Na razie się wstrzymam nie będę kombinował. Jak Ci LuSzTi zostaną te W12 a mi Arumy nie podejdą to wtedy się zgłoszę :)
                          Dużym minusem tych W12 jet gotowy projekt. Boje się że leń zwycięży :biggrin:

kopułki natomiast już są u mnie i wstępnie mogę powiedzieć że raczej będę zadowolony :)

Wygląda na to że te monitory jednak będą dosyć spore :) Wychodzi mi jakieś 13l w miarę optymalnie.
                          Z tym że mam 2 zestawy ts-ów, z pomiarów zapth-a to taki homoś lubi zamkniętą z niewielkim 1db podbiciem.

---------- Post dodany o 15:57 ---------- Poprzedni post o 15:42 ----------

Ktos musi zawsze byc pierwszy, przetrzeć szlak. Tak było od zawsze.
                          Ale to nie działa przy głośnikach . Każdy musi sobie sam odp. na pytanie czego chce. Jak będzie patrzył co Yoshi, raven czy jeszcze inny PM wkłada do kolumn to będzie miał co najwyżej głośniki które pasują Yoshi-mu ravenowi czy jeszcze innemu PM
                          Morel w kręgach okiem i szkiełkiem się posługujących mają opinię podbarwiaczy

I co was na te linie tak wzięło ?

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                            Jak Ci LuSzTi zostaną te W12 a mi Arumy nie podejdą to wtedy się zgłoszę
                            Spoko, no problemo :)

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                            Wygląda na to że te monitory jednak będą dosyć spore Wychodzi mi jakieś 13l w miarę optymalnie.
                            A mogło być 5-6 litrów :P
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
                            X