Na jakim zwarciu akustycznym?? O czym ty mowisz??
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Beyma Power 12 - opinie, uwagi, alternetywa?
Collapse
X
-
Nie miałem teraz czasu żeby się głośnikiem bawić z tymi 20-25Hz. Powiem tak wszystkie głośniki jakie miałem traktowałem od 10 do 40hz po kilkanaście godzin, niektóre nawet w freeair, oczywiście z rozsądkiem jeżeli chodzi o X-max, najczęściej było to połowa lub troszkę ponad połowę możliwości, i żadnemu z głośników się nic nie stało.
Co do basu beymy: Wczoraj oglądałem z dziewczyną film Dredd 2012 i muszę przyznać, że subwoofer na efektach spisywał się znakomicie. Kilka razy byłem naprawdę w szoku jak jeb.. to aż kanapą zatrzęsło. Byłem w lekkim szoku, jak się głośnik zmienia z godziny na godzinę. Nie jak dayton, że różnica między nowym a wygrzanym była delikatna, a tu jest na zasadzie nie grało / gra. Sub jest szybki ma lekki charakter BSW124II ale ma mocniejsze uderzenie.
Napędzam go na razie panelem Irka 300W filtr DP ustawiony na 60Hz 24db/octave a do tego wszystkiego monitory Seas ER18RX+27TDFC.
O dziwo w filmie nie odczułem jakoś żeby czegoś brakowało, wystrzały, wybuchy uderzenia, naprawdę spore wrażanie.Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
Skomentuj