Jak w temacie, jakie opinie? I czy pasmo faktycznie jest regulowane od 80hz, bo sam panel STX A-138 ma filtr od 50hz a wygląda na zdjęciach na to samo.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czy ktoś słuchał STX S-250 N?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaale co da samo mocniejsze trafo jak tda nadal jedno?
Skomentuj
-
witam,
odświeżę temat bo też mi chodzi po głowie ten sub, rozpracował ktoś już co siedzi w środku? ktoś wspomniał że mostek tda 7294, patrząc na opis suba to głośnik jest SW.STX.12.2.250.4.F.S.MC więc 4omowy a w mostku powinien być min 8om. w ogole to orientuje sie ktoś czy ten sub dał by rade w muzyce elektronicznej?
Skomentuj
-
A powiedzcie mi czemu na stronie STXa nie ma tych wzmaków w ofercie? Albo ja jestem ślepy albo gdzie indziej one są pokazane: http://stx.pl/category/akcesoria-kol...do-subwooferow
Skomentuj
-
no wydaje się że jest tylko panel od suba s200 w ofercie, wczesniej ktoś pisał że s-200 jest na jednym TDA, według opisu stx ma 100wat, s-250 ma 140wat i tez byłby na jednym tda?
Chyba muszę pomyśleć nad zbudowaniem diy suba bo martwię się że s-250 nie sprosta moim wymaganiom o potężnym basie w techno.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Tomasz620 Zobacz postacena zbyt wygórowana jak na taki produkt
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Tomasz620 Zobacz postacena zbyt wygórowana jak na taki produkt
Skomentuj
Skomentuj