dobra opcja, ale do "nawalania" lepsze beda samochodowe STXy
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czy ktoś słuchał STX S-250 N?
Collapse
X
-
Mam takie szybkie pytanie, co zagra lepiej pod względem nisko schodzacego basu i w miarę szybkiej stopki, w/w 250n czy diy na SW.STX.12.2.500.2x2.F.S.PP w sugerowanej przez stx obu. basreflex, spięty na 4ohm i zasilany 200W?
Niestety nigdzie w pobliżu (Katowice i okolice) nie mam niestety jak odsłuchać tego subka. Z 12.2.500 miałem już styczność.
Skomentuj
-
Witajcie
Postanowiłem się zarejestrować na forum ponieważ od dłuższego czasu korzystam z Waszego doświadczenia a teraz temat jest mocno związany z moją sytuacją. Otóż rozważam zakup STX'a S250-n
Posiadam kolumny FX-300 i sub dobrze by do nich pasował no i nie chciałbym na niego za dużo wydawać.
Po takim czasie od założenia wątku chciałbym zapytać jakie macie opinie na temat tego subwoofera. Czy Ci z Was którzy zastanawiali się nad zakupem kupili ten model czy coś innego?
Ze swojej strony mogę napisać że otrzymałem odpowiedź od producenta na pytanie co siedzi w środku tego sub'a?
Napisałem że czytałem różne opinie i ponoć jest on na tym samym module co S200n i że chciałbym zapytać czy na jednym czy może jest tam mostek.
Witam
oba wzmacniacze różnią się napięciem zasilania i mocą transformatora - oba oparte są na pojedynczym układzie TDA7294
Pozdrawiam
W.P.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez m_anieq Zobacz postaPosiadam kolumny FX-300
czym je zasilacz ze malo basu?
Skomentuj
-
niestety do tych kolumn to juz trzeba wydac wiecej ba suba
zapytaj pana janka czy nie chce sprzedac suba http://diyaudio.pl/showthread.php/20...fer-10cali-STX
bylby idealny do tego
a ze zrobil dobre kolumny to sub mu za stolik robi
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta10" awx
Skomentuj
-
Zamieszczone przez djkago Zobacz postaKonstruowanie wzmacniacza mnie przeraża
Zamieszczone przez djkago Zobacz postasterować subem chcę przez pre-out.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postano to masz problem
nie da sie - pre-out nie jest regulowany
Skomentuj
Skomentuj