Witam Panowie!
Mam po części dobre wieści, mało bo mało, ale dobre.
Przez przypadek znalazłem raczkującą firmę w Krakowie, która wykonuje samodzielne gotowe moduły wzmacniaczy do subwooferów.
Firma to jak w tytule Audio design - http://www.audiodesign.info.pl/, strona i firma raczkuje, ale właściciel na rynku jest dłuższy czas.
Miałem okazję oglądnąć i macnąć ich panel:

To wersja 300W 4 ohm czyli chyba najbardziej pożądana.
Do wyboru z płynną regulacją fazy, oraz bez.
Cena - bardzo dobra, 369zł za gotowy panel z regulacją fazy.
Chłopaki sami nawijają transformatory, ceny mają hurtowe elementów, panele dobrze wykonane z blachy.
Waga takiego panelu powaliła mnie, tzn przekroczyła dotąd posiadane panele w tym irka.
Zbudowane na tranach Toshibach, pakiet zabezpieczeń, szczelne, itd...
Chłopaki podchodzą dobrze do tematu, i polecam panele.
Czekam na odzew z ich strony odnośnie opisu i dodatkowych zdjęć, jak otrzymam, to wstawię tutaj.
W razie czego, polecam ich męczyć telefonicznie, numer podany na stronie.
Zapraszam do dyskusji :)
Mam po części dobre wieści, mało bo mało, ale dobre.
Przez przypadek znalazłem raczkującą firmę w Krakowie, która wykonuje samodzielne gotowe moduły wzmacniaczy do subwooferów.
Firma to jak w tytule Audio design - http://www.audiodesign.info.pl/, strona i firma raczkuje, ale właściciel na rynku jest dłuższy czas.
Miałem okazję oglądnąć i macnąć ich panel:
To wersja 300W 4 ohm czyli chyba najbardziej pożądana.
Do wyboru z płynną regulacją fazy, oraz bez.
Cena - bardzo dobra, 369zł za gotowy panel z regulacją fazy.
Chłopaki sami nawijają transformatory, ceny mają hurtowe elementów, panele dobrze wykonane z blachy.
Waga takiego panelu powaliła mnie, tzn przekroczyła dotąd posiadane panele w tym irka.
Zbudowane na tranach Toshibach, pakiet zabezpieczeń, szczelne, itd...
Chłopaki podchodzą dobrze do tematu, i polecam panele.
Czekam na odzew z ich strony odnośnie opisu i dodatkowych zdjęć, jak otrzymam, to wstawię tutaj.
W razie czego, polecam ich męczyć telefonicznie, numer podany na stronie.
Zapraszam do dyskusji :)
Skomentuj