Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Panele do subwoofera do subwooferów aktywnych - AudioDesign Kraków

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panele do subwoofera do subwooferów aktywnych - AudioDesign Kraków

Witam Panowie!

Mam po części dobre wieści, mało bo mało, ale dobre.

Przez przypadek znalazłem raczkującą firmę w Krakowie, która wykonuje samodzielne gotowe moduły wzmacniaczy do subwooferów.
    Firma to jak w tytule Audio design - http://www.audiodesign.info.pl/, strona i firma raczkuje, ale właściciel na rynku jest dłuższy czas.
    Miałem okazję oglądnąć i macnąć ich panel:

To wersja 300W 4 ohm czyli chyba najbardziej pożądana.

Do wyboru z płynną regulacją fazy, oraz bez.

Cena - bardzo dobra, 369zł za gotowy panel z regulacją fazy.

Chłopaki sami nawijają transformatory, ceny mają hurtowe elementów, panele dobrze wykonane z blachy.

Waga takiego panelu powaliła mnie, tzn przekroczyła dotąd posiadane panele w tym irka.
    Zbudowane na tranach Toshibach, pakiet zabezpieczeń, szczelne, itd...
    Chłopaki podchodzą dobrze do tematu, i polecam panele.

Czekam na odzew z ich strony odnośnie opisu i dodatkowych zdjęć, jak otrzymam, to wstawię tutaj.

W razie czego, polecam ich męczyć telefonicznie, numer podany na stronie.

Zapraszam do dyskusji :)

Podejrzewam, że chodzi o firmę tego użytkownika: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2357115
    Kupowałem już sporo od niego i mogę tylko polecić, a jak z panelami będzie, to czas pokaże.

Skomentuj

Tak, dokładnie o tą, byłem ostatnio po parę gratów, bo potrzebne mi było w piątek, a nie w sobote/niedziele jak giełda jest. Poznałem osobiście, siedzibę też widziałem, można ufać :P hehe

Skomentuj

O, w końcu ludzkie ceny na panele do suba a nie 100 wat za trzy stówy :)

Skomentuj

Firma znana na allegro jako Sebastian-1K z allegro :P

Nie na temat...
          Sry, nie przeczytałem wpisu Bebok'a
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zbudowali by panel 600W/4R? I jeśli tak to w jakiej cenie jak możesz zapytać :)

Skomentuj

a panowie z akkusa dziwili sie dlaczego ich panele nie beda sie sprzedawaly

Skomentuj

Ostatnio na stronie STXa znalazłem to: http://stx.pl/stx-a-650.html

Ciekawe co to za cudo i po cholerę tam usb/sd player?

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                  Zbudowali by panel 600W/4R? I jeśli tak to w jakiej cenie jak możesz zapytać :)
                  Dokładnie 500-600W 4R i jestem zadowolony:)

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                    wersja 300W 4 ohm. Cena - bardzo dobra, 369zł za gotowy panel z regulacją fazy.
                    No kurde :)

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
                      Ostatnio na stronie STXa znalazłem to: http://stx.pl/stx-a-650.html

Ciekawe co to za cudo i po cholerę tam usb/sd player?
                      To jest panel do kolumny aktywnej "estradowej" a nie do subwoofera

Skomentuj

Również nie raz zaopatrywałem się u tego sprzedawcy i mogę polecić . Wcześniej widziałem że jest w jego ofercie sama blacha - panel za 39 zeta.

Skomentuj

Też już nie raz brałem od nich części duży asortyment, dobre ceny i do dogadania są:) A panel niczego sobie:)

Skomentuj

Widzę że wiele osób brało od nich transformatory czy inne elementy i nie znalazłem złego słowa na nich, transformatory każdy chwalił, no myślę że będzie coś z tego.
                            Wysłałem zapytania także o 600W /4ohm.

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                              369zł za gotowy panel z regulacją fazy.
                              No to mój panel stracił sens jak na razie :)
                              Mi wychodziło koło 5 stów za 400W i to tak na granicy opłacalności.
                              Przy takiej cenie kompletnie się nie opłaca samemu robić :)

Skomentuj

Nie na temat...
                                Mam pytanie. Mam zamiar użyć 2- 4ohmowe głośniki jako aktywne doły do kolumn modułowych. Czy jest możliwość zdobycia panela do suba na 2 ohm/ glośniki poł. równolegle, czy lepiej ( i drożej) 2 panele lub końcowka mocy i filtr?

Skomentuj

Nie na temat...
                                  raczej ciężko z panelem radzącym sobie z 2om :(

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                                    Też już nie raz brałem od nich części duży asortyment, dobre ceny i do dogadania są
                                    Potwierdzam, też kupowałem u nich kilka razy na allegro, jeszcze się nie zawiodłem.

Skomentuj

Jam jest "stały" bywalec tam. Gorąco polecam
                                      marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                                        Potwierdzam, też kupowałem u nich kilka razy na allegro, jeszcze się nie zawiodłem.
                                        Ja tak samo :) nigdy nie było problemów żadnych. Wszystko szybko i sprawnie

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                        No to mój panel stracił sens jak na razie :)
                                        Mi wychodziło koło 5 stów za 400W i to tak na granicy opłacalności.
                                        Przy takiej cenie kompletnie się nie opłaca samemu robić :)
                                        Mnie mój panel wyszedł 400zł, ale zawsze to jakaś pociecha, że samemu coś się zbudowało co działa całkiem dobrze

Skomentuj

Czaruję...
                                        X