Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośniki do kompa 5.1

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Głośniki do kompa 5.1

Chce kupić głośniki w gre wchodzą te trzy modele, który jest najlepszy:
    -Creative Inspire™ 6.1 6700 260zł
    -Creative Inspire™ 5.1 p5800 230zł
    -Creative Inspire™ 5.1 T5900 270zł
    Prosze o szybką odp. gdyż chce kupic jutro głośniki

zadne

Skomentuj

Za 220 kupisz zestaw alfreda co gra tak samo jak creativ.Zajrzyj może na stronke elektrolandu,oni są zawsze tańsi od reszty.A pośpiech to jest dobry przy łapaniu pcheł.
      PZDR

P.S.
      Po co Ci takie sykupierdziawki?

Skomentuj

Kup obojetnie jakie wszystkie sa do dupy :P

Skomentuj

podstawowwa rada .... jeśli wszystkie zestawy są w tej samej cenie lub podobnej bardzo to najlepszy jest ten gdzie masz NAJMNIEJ głośników :) najlepiej kup za tą kase zestaw 2.1 niż 5.1 bo to bedzie 2.1 do dupy a ten 5.1 to juzdo kwadratowej dupy :P

Skomentuj

heh, was tez śmieszą te malutkie satelitki creativa z głośnikami mniejszymi od membrany normalnej kopułki? ciekawe jak to może grać:]

Skomentuj

Nadają sie do nagłośnienia norki chomika. BADZIEW

Obojętnie co kupisz. Jak weżmiesz zestaw 6.1 to bedziesz miał dodatkowy głośnik względem 5.1:) Prawda jak miło hehehehehe

Za tą cenę - 2x tani komputerowy badziew stereo, a jak będzie mało basu to możesz kopać w biurko.

Sorry - ale nieznoszę tego typy pierdółek.

Ostatnio na tvn turbo w jakimś programie opisywali jakiś zestawik creativa (takie coś co miało 3... trzy... nazwijmy to głośniki - wielkości 5groszówki) a jak sie zachwycali nad wysokiej jakości dzwiękiem.. hohoho... Nowatorskie rozwiązania - łamiące wszelkie prawa elektroakustyki hehehehhe.

Skomentuj

nieznosisz takich pierdółęk a sam masz DIY aiwa spikers i jaki ty przykład dajesz ehehehee

Skomentuj

widzialem taki maly przezroczysty zestawik z pleksy chyba 3 firmy to robili JBL infinity chyba jakos tak byly dwie malutkie kolumienki w kazdej byly cztery tyci glosniczki i byl subik moze nie gralo to glosno ale gralo naprawde bardzo ciekawie...ale bylo tez drogie

Skomentuj

to co mam kupi za 270, obecnie mam samsungi 5100 i je sprzedaje

Skomentuj

Budzik, już o tym pisałem, dlaczego jest Aiwa i co będzie kupione w przyszłości.

A tu jest fotka tej mojej plastikowej pierdółki wielkości pudełka fajek. Zerknij na zdjęcie - pomnóż razy pewną liczbę (tyle ile zakłada thx surround ex) i będziesz miał obraz mojego kina
                      http://members.lycos.co.uk/eit300/audio/AIWA.jpg

Skomentuj

sam cos zbuduj. to jest forum DIY. mozemy ci pomoc cos zbudowac ale nie bedziemy doradzac czegos co sie nie nadaje do sluchania bo to dla nas grzech

Skomentuj

hmm ja bym na twoim miejscu wolał juz wzmak unitry i jakies stare kolumny unitry odkupic od kogos :) i wydaje mi sie ze wyjdziesz na tym lepiej:)

Skomentuj

Jak już chcesz kupić to kup: Logitecha X220 czy jakoś tak. Słuchałem tego w sklepi ei nawet jakoś to gra.

Skomentuj

ee to juz chyba lepiej tak jak Zombal pisze - stare unitry i jakiś tani wzmak . Ja jak sie przesiadłem z samsungów 5100 na 15Watowe unitry fonica to samsungi poszły w kąt , ,po pół roku wystawiłem samsungi na allegro , i przed wysłaniem podłaczyłem je żeby sprawdzić czy wszystko ok. jak je usłuszałem to myślałem że coś jest nie tak , subwoofer po prostu pierdział przy większej głosności- rozkręciłęm go , głośnik był ok , wzmacniacz też , dopiero do mnie dotarło że tak musi być , że na tym kiedyś muzyki słuchałem:] , wysłałem to i dostałem pozytywny komentarz, że grają super:].

Skomentuj

jak koniecznie chcesz kupić coś gotowego http://www.stx.pl/index.php?vMenu=1&...0&vSubPage=161 + jakąś unitre na allegro wyrwiesz i napewno zagra to lepiej niz komputerowe pierdziawki. fakt to co proponuje to nie jakiś oszałamiający zestaw ale w porównaniu z tym to Hi-End <lol>

Skomentuj

A po co Ci zestaw 5.1? masz 5 uszów i szóste subwooferowe? A może budujesz multiplex? [Z góry sorry za te uwagi... ale dla mnie kino domowe to jak "krzesło elektryczne" albo "demokracja ludowa". Albo jedno, albo drugie :-)] 2.1 do kompa to max a 2.0 ideał (oczywiście przy pełnozakresowych głośnikach a nie tych plastikowych pudełkach od zapałek z bassrefleksem nastrojonym na 200 Hz :-) Moje poglądy są tradycyjne i już!

Skomentuj

zwroc tylko uwage na to ze dzwiek ktory cie otacza nie wydobywa sie z dwoch glosnikow... on nie wydobywa sie z zadnych a 5.1 ma jak najlepiej odzwierciedlic to co czujesz w normalnym swiecie... w kinie musisz byc elementem filmu...

Skomentuj

Piotrze łądne te kolumny , chyba twoje , ale dziwi mnie jedna rzecz poco marnowac głośnik sredniotonowy w takiej kosntrukcji, tzn jego mopzliwości, według mnie powinno sie stosować 3 Way wtedy gdy niski ma minimum 25 cm, a jesli stosujemy 20 cm to wtedy 2 takie ptzetworniki, jesli chcemy jedną 20stke w 3 way użyć to najlepiej kupić dwie 16-18stki zamiast sredniaka i 20stki i napewno lepszy efekty będzie

Skomentuj

chyba ze dac srednio niski i wladowac nisko cieta dwudziestke (np z boku ) ale to juz cosik innego :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X