Zamieszczone przez Shiver
Zobacz posta
Zamieszczone przez bibson3
Zobacz posta
Pokój maokoło 7,2m na 5,5m, muzyka z pc, karta dźwiękowa zintegrowana w płycie głównej, płyta to Asus M3A78 Pro, miałem kiedyś kartę Sound Blaster jakąś za 500zł, co prawda była różnica w filmach z dźwiękiem 6.0 lub w grach (lekkie zmiany w głośnikach komputerowych oraz duże na słuchawkach) w mp3 na kolumnach w zasadzie nic się nie zmieniło, chodź w oprogramowaniu tej karty było sporo opcji, przerażająco sporo.
Bass jest duży, znajomi łapią się za głowę, jednak chciałbym ta wartość jeszcze zwiększyć :)
Niekorzystny rozkład pokoju to pewnie jest, ale obecne ustawienie gwarantuje mi swobodę, ładnie wszystko wygląda i jest ok komfort, próbowałem wiele ustawień ale nic sensownego nie wyszło.

czerwony to okna oraz drzwi, niebieski mebelki, zielony łóżko, ława, pufy, szary to sprzęty, tv, pc, monitor, stare kolumny samba 250 oraz wzmacniacz na szafie, brązowy to Zeusy, ciemny fiolet to rower, a jaśniejszy to siłownia, wszelkie sprzęty i ciężary - i niestety tego nie jestem w stanie przenieść, muszę najpierw coś zrobić z innym osobnym pomieszczeniem by nie łapała rdza... >:(
Zamieszczone przez Bumpalump
Zobacz posta
Zamieszczone przez elvis18
Zobacz posta
Skomentuj