Witam wszystkich! Planuję kupić kolumny JBL ES 100 i chciałbym się dowiedzieć czy mój wzmacniacz pioneer vsx-1015 podoła temu wyzwaniu? Proszę o pomoc, bo może trzeba kupić niższy model kolumn JBL ES 90. I jeszcze ktoś ma dokładne wymiary tych kolumn, szczególnie wymiar tylnej ścianki. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jbl es 100
Collapse
X
-
Na te JBLe musiałbyś wywalić jakieś 2k prawda, nie wiem ile kosztuja tak w ceneo tylko zerknąłem ? Czy kupujesz je jakoś po taniości. Bo jeśli masz budżet ponad 2k zł to chłopaki na forum Ci spokojnie coś doradzą. Całkiem przyzwoite 3way powinno już być.
http://diyaudio.pl/showthread.php/21...la-diyaudio-pl jeden z ostatnich projektów LuSzTiego, masz wszystko na tacy podane. Z kasą powineneś się zmieścić, przetworniki to jakieś 1200-1300 zł. Reszta to zwrotnice i wykończenie, w zalezności jak to zrobisz, myślę że w okolicach tych 2k sie to powinno zakrecić. Pewnie minimalnie więcej, musiałbyś policzyć koszt zwrotki, ja tego nie robiłem więc nie będe się we wróżkę bawić. A co do tego jak to gra, hmm nie słyszałem ale stawiam ze ten projekt to tego JBLa powinien wciagnąć na śniadanie.
Skomentuj
Skomentuj