Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

SW.STX.10.2.400.2x2.F.S.PP - sub w TL

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skrzynka ma ok 26l. BR szczelinowy o wymiarach 18x326x460 (WxSxG). O ile dobrze pamiętam to winisd wyliczał mi okrągłego br o wymiarach 8,2/46cm ale pewny nie jestem.

Skomentuj

Zrobię taką jak podałeś z BR szczelinowym... ale nie wiem kiedy, teraz nie będę miał czasu.

Skomentuj

Właśnie jestem po teście mojej linii w 20m*.
        Jest nie możliwe że ten głośnik w obudowie BR zejdzie niżej i zagra z takim natężeniem jak w tej linii, i nie muszę klepać obudowy BR żeby to sprawdzić.

Albo coś źle zrobiłeś lub masz problem z pomieszczeniem, albo mamy inne podejście co do basu.
        Jeśli chodzi o suby to ja lubię niski bas, bardzo niski, i taki też się wydobywa z tej linii.

Skomentuj

Nie wiem jak to się stało, że przeoczyłem Twoja wypowiedź w tym wątku.
          Obudowa wykonana została dokładnie wg podanych przez Ciebie wymiarów, wytłumienie również skopiowałem więc to bym wykluczył.
          Bas lubię taki jak Ty - niski, prosto z podziemi.
          Akustyka pomieszczenia pewnie chrzani. Mam podbicie między 40-50hz, którego nie mogę się pozbyć. Jak będę miał kiedyś chwilę, to znów może spróbuje coś pogrzebać.

Skomentuj

Czaruję...
          X