Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Projekt DIY do 1200 zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

W teorii tak bo (mid)woofer nie będzie obciążony niskimi tonami ale nie koniecznie musi to się przekładać na praktykę (ja niestety nie testowałem tego) dodatkowo zważywszy na to, że mając więcej pieniędzy na (mid)woofer do 2 way będzie miał lepsze granie.

Skomentuj

Aha, ok. Dzieki za odpowiedzi. To cały czas mam dylemat, czy niskośredniak z tej konstrukcji z pierwszego linka będzie lepszy od średniaka z 3-way. Wam też nie działa ten sklep audio tranducers, bo nie mogę zobaczyc żadnych głośników :(

Skomentuj

Tylko, ze właśnie zauważyłem iż raz piszesz o mocnym basie (pierwszy post) a potem o średnicy - tu musisz się zdecydować bo za takie pieniądze to kompromisy same są.

Skomentuj

Nie o mocnym, a o dość niskim(lub średnio-wysokim - jak komu pasuje ), ale nie jest to priorytetem. I obydwa zestawy (chyba) ten wymóg spełniają. A co z tym sklepem - opłaca się tam kupowac, czy lepiej w akustyku?

Skomentuj

Akustyk droższy, a strona audiotransducers działa. Zamawiałem tam nie raz i nie dwa, choć to co było na stanie i nigdy nie było żadnych problemów.
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...
            X