Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prośba o konsultację.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nadal twierdzę, że ten układ warto zastosować np. w szmacianej Vifie NE: http://www.tymphany.com/files/NE19VTS-04%20Rev2_1.pdf
    czy koniecznie dla wstęg ale wykres ceramika wygląda ładnie. Mikrofon na pewno podbija na skraju pasma. Wywalisz cewkę i rezystor - łatwiej będzie ustalić SPL.
    Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
    Tyle to starczy może ale do mono :P 3-way i stereo to już niestety problem a przynajmniej u mnie jak dawno temu w STX zestaw robiłem.
    Jeśli cewki powietrzne zamawiałeś to i 1000zł mało :) Brakuje mi tylko cewek >3mH. Te kilka wartości kupię przy następnym zamówieniu. Kolejne 500zł pójdzie w miedź:(. Kondensatory MKT + duże bipolarne (uni też mam:)). Wszystkie elementy minimum x2. Może przekroczyłem 500zł lecz niewiele.
    Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
      Jeśli cewki powietrzne zamawiałeś to i 1000zł mało :) Brakuje mi tylko cewek >3mH. Te kilka wartości kupię przy następnym zamówieniu. Kolejne 500zł pójdzie w miedź:(. Kondensatory MKT + duże bipolarne (uni też mam:)). Wszystkie elementy minimum x2. Może przekroczyłem 500zł lecz niewiele.
      Niestety "za moich czasów" nie wszystkie cewki dostępne były w edycji z rdzeniem a innego dostawcy relatywnie tanich podzespołów nie miałem :)

Skomentuj

Czaruję...
      X