Przesadzamy, jeżeli chcemy celować jedynie w 100m2. Przy takich wymaganiach kopa uzyskamy chociażby na domowych Tonsilach zeus, ale kto sobie wyobraża domowy sprzęt z uchwytami transportowymi. Faktem jest że imprezy taneczne są wymagające, muzyka opieraja się na niskich częstotliwościach i duży hałas- bo kilka osób śpiewa, a inni przekrzykują siebie. Adam nie ma jasno sprecyzowanych wymagań i stąd mój zapas. Jeżeli komuś zależy na mobilności to również jego wytrzymałość będzie ważna.
Mam kilka pytań, może odpowiedzi na nie sprecyzują naszą debatę:
Te 100m2 to jest powierzchnia do tańczenia którą chcesz pokryć dźwiękiem, czy cała salka w której ludzie non stop się znajdują? Mniej więcej ile osób ma być na tych imprezach? Czy ograniczasz się do domu i małych imprez, czy może planujesz większe i rozbudowę zestawu?
Mam kilka pytań, może odpowiedzi na nie sprecyzują naszą debatę:
Te 100m2 to jest powierzchnia do tańczenia którą chcesz pokryć dźwiękiem, czy cała salka w której ludzie non stop się znajdują? Mniej więcej ile osób ma być na tych imprezach? Czy ograniczasz się do domu i małych imprez, czy może planujesz większe i rozbudowę zestawu?
Skomentuj