Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

SW.STX.8.1,5.250.8 czy GDN 30/120?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mam tego STXa w 50L@38Hz i docelowo pomniejszę obudowę do 45L bo brakuje szybkości.

Skomentuj

A jak wrażenia? Też mam zamiar wpakować go do 45l. Czym to napędzasz?

Skomentuj

Yamaha a-s500, konstrukcja 2W a'la Pylon Amber. Basu odpowiednio dużo, środek jak na 10" naprawde dobry, da się tego słuchać.

Skomentuj

Czyli zastosowałeś ten przetwornik w kolumnach? Przetestuje go jak sie nie sprawdzi będzie na ciebie

Skomentuj

Witam, nie chciałem zakładać nowego tematu bo mam tylko jedno pytanie. Zrobiłem suba na 10.2.400. 2x4. Obudowa 35L@33HZ, głośniczek jest świetny. Pytanie brzmi następująco: Czy osobna komora na wzmacniacz jest konieczna? nie chciałbym drastycznie zmniejszać obudowy bo uważam, że jest naprawdę ok, bas nisko schodzi i jest w miare szybki.

Skomentuj

Nie jest wymagana, tylko musisz bardzo dobrze zaizolować wzmacniacz żeby obudowa była szczelna.

Skomentuj

Dzięki, w panelu jest dosyć porządna uszczelka, więc powinno być ok :)

Skomentuj

Nie zapomnij, ze panel to takze gniazda i potencjometry, a wlasnie przez nie czesto swiszcze powietrze jak cholera.

Skomentuj

Czaruję...
                  X