Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Graty znalezione w piwnicy - co z tego zrobić.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

juz lepiej kupic uzywane DIY i miec z glowy :) ewentualnie pobawic sie w fornirowanie bo to najtrudniejsze i bedziesz mial paczki jak chcesz wykonane w nizszej cenie niz bys sam robil... jednodrozne drozej wyjda niz 2way... nawet przyzwoity TB bedzie kosztowal +100/szt

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław Zobacz posta
      Bardziej nierealnie niż cena, bo tu zainteresowany wspomniał że coś może dołożyć, jest fakt zrobienia skrzynek w 4 dni
      Te monitorki zrobiłem w 5 dni: http://diyaudio.pl/showthread.php/22...untekach-HEBAN
      Może dało by radę zrobić je w 4 dni, ale podejrzewam że autor tematu nie jest w stanie tego dokonać.
      Ludzie tutaj na forum którzy zrobili już coś w swoim życiu, mają większe doświadczenie i mogą się porwać na zrobienie małych obudów w kilka dni... mogą również powiedzieć czy dany plan się powiedzie.
      Nie chcę podcinać skrzydeł, ale jak czytam ten temat od początku, to już wiem że to się nie uda.

Skomentuj

marian da sie, oczywiscie ze da. Pociete formatki skleic + wkrety i od razu mozna szlifowac, drugiego dnia nakleic fornir, 3go i 4tego lakier, ale to za szybko, wikol fajnie jak 2-3dni postoi i skrzynka sie zeschnie zeby pozniej tak mocno nie pracowala, fornir po naklejeniu tez fajnie jakby te pare dni postal, rozpuszczalnik z kleju wyparowal, pozniej lakier miedzyszlify i warstwy minimum 12h wiec roboty moze nie duzo i daloby sie w jeden dzien zrobic ale wszystko musi odstać swoje

Skomentuj

Az mi głupio i teraz widzę, że się porwalem z Motyka ma słońce. Jednak postawie na jakieś używane monitory i tylko naloze fornir + lakier.
          Te philipsy byłyby dobrym zakupem?
          Jeśli bym je wziął to tylko szlif budy i nakładać fornir czy coś jeszcze?

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
            marian da sie, oczywiscie ze da
            Jeśli ktoś robił to nie raz, i wie co robi, to pewnie mu się uda.
            W tym przypadku sytuacja jest inna.

Zamieszczone przez TowarzyszLenin Zobacz posta
            Te philipsy byłyby dobrym zakupem?
            Chodzi o te Philipsy z "okazji na allegro"?

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
            Nie polecam. Okropne brzmienie wysokotonowych philipsow.

Te drugie missiony na tonsilach juz ciekawsze.
            Last edited by marian; 07.06.2014, 14:33.

Skomentuj

lepiej niech kupi od kogos diy, przewaznie sprzedawane ponizej kosztow i zrobic sobie for fun nowa obudowe

Skomentuj

Chodzi o te philipsy z allegro do których jest link w poście wyżej. Mógłbym je kupić, oszlifowac pudło i nałożyć fornir.

Skomentuj

Czaruję...
                X