Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Parametry STX. Prawdziwe? ,Opinie użytkowników kolumn na STX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Parametry STX. Prawdziwe? ,Opinie użytkowników kolumn na STX

Witam! Czy ma ktoś może zastrzeżenia do parwametrów głośników STX'a podobno kiedyś były niewiarygodne, jak jest teraz?
    Jeżeli ktoś ma kolumny STX lub głośniki to proszę o opinie . Pozdrawiam!

Ja odnosze wrażenie że z stx'sem jest z roku na rok coraz lepiej, parametry podają prawdziwe, ale oczywiście mogą się nieznacznie różnić między egzemplażami. Jeśli miałbyś kupić jakiegoś no name, to nie zastanawiaj się tylko kup stx'a. Jak na tą cenę to jakość nie budzi większych zastrzezeń.

Skomentuj

A co np. z zestrojeniem ich kolumn? Czy obudowy są solidne i czy np. wytrzymałość mocowa głośników jest duża? ZCy ktoś ma kolumny STX'a, szczególnie interesują mnie modele S-6 i S-7 .Pozdrawiam.

Skomentuj

a czemu odbierasz sobie przyjemność zrobienia ich samemu??

Skomentuj

Nowa seria ma wiarygodne parametry - jak mawia (i mierzy) Sound Wave

Wytrzymałoœć mocowa niskotonowców jest wręcz ogromna

Kolumn od nich raczej bym nie kupował bo majš badziewne kopułki i œredniaki też nie za dobre... Dobre i tanie zarazem to oni majš chyba tylko niskotonowce.
          A co do œredniotonowców z nowej serii to jeszcze chyba się nikt nie wypowiadał.

znawco STXów - Sound Wave - słyszałeœ je ??? A może ktoœ inny miał nowe œredniaki ?

Skomentuj

no niestety nie moge się przekonać do kupna średniaka STX'a..... jakoś mi one nie leza.... ale jak juz coś to 18/150/8SS reszta to chyba juz zupełnie odpada... ale moze się myle. co do basówek hmm robi się ostatnio coraz ciekawiej :)

Skomentuj

dla mnie stx to zawsze bedzie stx i nic tego nie zmieni

Skomentuj

dla mnie stx to zawsze bedzie stx i nic tego nie zmieni
                No dla mnie też stx to zawsze będzie stx bo jakby stx mógłby być czymœ innym niż stx ? Przecież stx to nie mały piesek ani kosmita tylko poprostu stx ... No i nic tego nie zmieni że stx to firma głośników o nazwie stx a nie mały piesek czy kosmita

p.s: buahahah ;]

PozdroO

Skomentuj

Overclocker, ale zamotales!!! Przez chwile poczułem się jak na logice w szkole :)))))))) Aż musiałem 2 razy przeczytać )))

Skomentuj

ruthi7 :

To sie nie przyznawaj tak na forum

Pozdrawiam

Skomentuj

tez polecam niskotonowce STX'a.. wysokie odpadają ... srednie też kulawe :P

Skomentuj

Witam

tak 3 tygodni testuje sobie tego 22-120 sc i po mocnym wygrzaniu jest rewelka

Skomentuj

Dragon czy mógłbyś napisać coś więcej o tym głośniku?

Skomentuj

to charakterystyki tego STX'a z optymalnie dobranym tunelem w obudowie 30L@35Hz
                            Załączone pliki

Skomentuj

Sound Wave: a miałes przyjemność testowania GDN 42..... ???

Skomentuj

ja dzisiaj dostalem 32-150-4-SC i musze powiedziec ze jestem zadowolony :)

Skomentuj

a dokładniej ?:)

Skomentuj

jesli widziales mojego suba w konstrukcjach na glosniku pro audio to teraz tam siedzi stx, powiem ze basz jest glebszy szybszy i bardziej przyjemny :) gra poprostu zajebiscie w porownaniu da tamtego :] wytrzymuje durze moce 150W to dla niego praktycznie nic

Skomentuj

hmm coś pomieszałem posty sory za zamieszanie

Skomentuj

dzis byłem w tarnowskich gorach w sklepie z RTV gdzie mieli STX'a kolumny i głosniki

no i sie pytam czy ma ten a ten model ... wyszlo na to ze basowek ma na stanie tylko 3 modele i do tego po jakich cenach !!! przykladowo GDN 32-150 SC za 110 zł !!!!!!!!!!

podobnie jest z kolumnami

Skomentuj

Czaruję...
                                        X