Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

GDN 15/40/5 a GDN 13/40/2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zdecydowanie preferuje gotowy projekt - jeszcze nie mam sprzętu ani umiejętności, a w poniedziałek muszę wszystko pozamawiać i to koniecznie. Ostatecznie zawsze jest 15/40/5 z DX25 tylko na ile te "nowe" GDNy grają po staremu ?..

Skomentuj

Zamieszczone przez David853 Zobacz posta
      Koniecznie tej samej klasy. 14 100 wydaje się być (patrząc na cenę) gorszym głośnikiem.
      mam GDN 17 i SCX i FGX
      wg mnie SCX gra lepiej - bardziej zywy na srednicy
      na basie wszystkie sa skromne

do malego SCXa mam jedna gotowa zwrotnice. da sie lepiej, ale gra poprawnie

Ostatecznie zawsze jest 15/40/5 z DX25
      glosniki tak nijakie ze juz lepiej dolozyc do founteka i wavecora

Skomentuj

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1433845.html
        I tu podobnie jak wcześniej GDN 17-140-8SCX po liftingu i do tego zamiast PJ PC ( T.STX.4.1.200.8.F.P.PC )

Skomentuj

wymagaja nowej zwrotnicy!

Skomentuj

Czyli najkorzystniej byłoby teraz połączyć SCX z PCX. Prawidłowo rozumuje ? Istnieje gotowy projekt zwrotnicy ?
            Last edited by David853; 15.08.2014, 21:49.

Skomentuj

do malego tak

da sie lepiej, ale brzmi dobrze

do 17 mam zrobione pomiary, ale brak czasu

Skomentuj

Paweł wrzuć do projektów bo z pewnością wielu się skusi na ten projekt .

Ale różnica w cenie woofer / tweeter spora . Obstawiał bym na połączenie WM.STX.6,5.1,5.200.8.F.S.MC.X z T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X i wtedy cenowo było by korzystniej .
                A najlepiej to WM.STX.6,5.1,5.200.8.F.S.MC.X z T.STX.4.1.200.8.F.A.PC.X .
                Last edited by toopcool; 16.08.2014, 09:03.

Skomentuj

Preferowałbym tańszą opcje PC.X 200. Projekt Pawle choć zacny, to przekracza budżet niestety. Bardzo trzeba ingerować w celu zastosowania tańszej wersji PCX ? To byłby zestaw idealny pod takie zastosowanie

Skomentuj

Zamieszczone przez toopcool Zobacz posta
                    Paweł wrzuć do projektów bo z pewnością wielu się skusi na ten projekt .
                    jak skoncze i dopracuje
                    obecnie skrzynki sie sezonuja po fornirowaniu

Preferowałbym tańszą opcje PC.X 200. Projekt Pawle choć zacny, to przekracza budżet niestety. Bardzo trzeba ingerować w celu zastosowania tańszej wersji PCX ? To byłby zestaw idealny pod takie zastosowanie
                    smialo mozesz dac bez przerobek tanszego PCXa

Skomentuj

Bardzo Wam Panowie dziękuje :) Wrzucę zdjęcia jak złoże skrzyneczki. Jeszcze raz dziękuje za cierpliwość i wszelką pomoc. Pozdrawiam

Skomentuj

Witajcie. Sytuacja się skomplikowała, bo PC.X 200 będzie dostępny pod koniec sierpnia a ja potrzebuje głośników w tym tygodniu. Co wyboru pozostał mi AWX albo PC. Restauracja, ciche kulturalne granie na poziomie. Który tweeter wybrać ? Różnica w cenie bardzo duża..

Skomentuj

bierz PC
                          za cene AWXa da sie kupic lepszy glosnik

Skomentuj

Czaruję...
                          X