Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gotowce do 500zł jakie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tylko, że nadal nie wiem, co będzie słuchane na tych kolumnach i jakie są wymagania...

Skomentuj

Witam
      Panowie wiecie jak to z kobietami, a to ona radia posłucha, albo gramofonu bo ma, a to film obejrzy. No i tyle z wymagań więc już nie wiem czy nie wziąć jakiś JBL czy innego, bo raczej ona różnicy nie odczuje.

Skomentuj

To jeśli nie odczuje różnicy to po co ładować tysiąc złotych. Kup byle co za te początkowe 500 zł i będzie spokój.

Skomentuj

I wszystko w temacie, sadze, ze wieksze znaczenie beda mialy walory estetyczne niz brzmieniowe, kup jej cos ladnego i tyl.

Skomentuj

I dlatego wybrałbym się sam na odsłuchy do marketu... i popatrzył które mi się jeszcze podobają z wyglądu.

Skomentuj

To zalezy, czy chce sie kolezance naprawde pomoc, aby cieszyla sie dzwiekiem, czy miec po prostu problem z bani i kupic byle co, aby miec spokoj.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                To zalezy, czy chce sie kolezance naprawde pomoc, aby cieszyla sie dzwiekiem, czy miec po prostu problem z bani i kupic byle co, aby miec spokoj.
                Z doświadczenia powiem że ktoś kto nie jest tak maniakalnie wkręcony w temat jak MY DiyOwcy nie słyszy różnicy między jakością 64kbps a 320kbps więc krzywdy jej na pewno nie zrobi. Również jestem za tym żeby kupić Jej coś co będzie cieszyło oko i w miarę grało.

Skomentuj

Zamieszczone przez Vigoss Zobacz posta
                  Niech kupi nowe głośniki i zwrotnice na fakturę z jakiegoś gotowego projektu, a Ty jako dobry kolega sklecisz jej budki i to będzie najlepsze rozwiązanie za tysiaka
                  1000zł:

- 500zł kpl. FW146 + WC...WA10 w audiotransducers. (FV)
                  - 200zł RLC itp - np. polink (FV)
                  - 300zł skrzynki u stolarza (FV)

Czy tak np. nie można by to rozwiązać ?

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                    - 300zł skrzynki u stolarza (FV)
                    Daj mi namiar na gościa, bo ja mam problem żeby w tej kwocie materiał kupić :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                      Daj mi namiar na gościa
                      mój priw znasz :razz:

Serio miałem na myśli takie eco tj. proste, z wióra i tani fornir.

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                        Serio miałem na myśli takie eco tj. proste, z wióra i tani fornir.
                        To i tak nie wystarczy :) Czasem kupuje się paczki z allegro i dokłada nowy front, w takim układzie da się to zrobić w 300zł, ale niespecjalnie nowe..

Skomentuj

Nie na temat...
                          :)
                          No to ja chyba zacznę tu na forum sprzedawać paczki...

Skomentuj

Ale rachunek wystawisz nie? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez czarecki Zobacz posta
                              Z doświadczenia powiem że ktoś kto nie jest tak maniakalnie wkręcony w temat jak MY DiyOwcy nie słyszy różnicy między jakością 64kbps a 320kbps więc krzywdy jej na pewno nie zrobi. Również jestem za tym żeby kupić Jej coś co będzie cieszyło oko i w miarę grało.
                              TO nie prawda, nie trzeba być wkręconym wystarczy powiedzieć danej osobie żeby zaczęła słuchać albo dać jej porównanie brzmienia dwóch odstających od siebie zestawów.
                              Moja dziewczyna też twierdziła że nie słychać różnicy a teraz słyszy różnicę między mp3 a FLAC i do tego potrafi podać co jest nie tak

Skomentuj

Witam
                                Temat można zamknąć, znajoma kupiła głośniki.

Skomentuj

No to napisz co kupila?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawell_17 Zobacz posta
                                    Witam
                                    Temat można zamknąć, znajoma kupiła głośniki.
                                    Piszesz w sprawie doradztwa, ludzie sie spinaja zeby bylo jak najlepiej i za chwile piszesz aby zamknac temat bo temat juz zakonczony? Eee... Pochwal sie jaki tego wynik koncowy...

Skomentuj

Czaruję...
                                    X