Tylko, że nadal nie wiem, co będzie słuchane na tych kolumnach i jakie są wymagania...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Gotowce do 500zł jakie?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaTo zalezy, czy chce sie kolezance naprawde pomoc, aby cieszyla sie dzwiekiem, czy miec po prostu problem z bani i kupic byle co, aby miec spokoj.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Vigoss Zobacz postaNiech kupi nowe głośniki i zwrotnice na fakturę z jakiegoś gotowego projektu, a Ty jako dobry kolega sklecisz jej budki i to będzie najlepsze rozwiązanie za tysiaka
- 500zł kpl. FW146 + WC...WA10 w audiotransducers. (FV)
- 200zł RLC itp - np. polink (FV)
- 300zł skrzynki u stolarza (FV)
Czy tak np. nie można by to rozwiązać ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta- 300zł skrzynki u stolarza (FV)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaDaj mi namiar na gościa
Serio miałem na myśli takie eco tj. proste, z wióra i tani fornir.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaSerio miałem na myśli takie eco tj. proste, z wióra i tani fornir.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez czarecki Zobacz postaZ doświadczenia powiem że ktoś kto nie jest tak maniakalnie wkręcony w temat jak MY DiyOwcy nie słyszy różnicy między jakością 64kbps a 320kbps więc krzywdy jej na pewno nie zrobi. Również jestem za tym żeby kupić Jej coś co będzie cieszyło oko i w miarę grało.
Moja dziewczyna też twierdziła że nie słychać różnicy a teraz słyszy różnicę między mp3 a FLAC i do tego potrafi podać co jest nie tak
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawell_17 Zobacz postaWitam
Temat można zamknąć, znajoma kupiła głośniki.
Skomentuj
Skomentuj