Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Obudowa 30 l closed-jaki głośnik?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

UWAGI MODERATORA
    Proponuję zluzować z tonu Panowie... Usunąłem zbędne wpisy.
    Brencik jeszcze jeden wpis nie na temat i załatwię Ci urlop, bo leczy mnie już usuwanie Twoich bzdur nie wnoszących nic do tematu.
    Jak masz coś do napisania mądrego to napisz to od razu, ale nie w taki sposób, że trzeba wyciągać dziesięcioma kolejnymi spamami..
    Obelgi nie będą tolerowane.

Kolego Powerbass... Ten cały wątek jest tak naciągany i tyle elementów w nim się przewija, że odechciewa się cokolwiek podpowiadać. Nie wyciągasz wniosków z tego co się pisze.
    Odpuść sobie wzmacniacz samochodowy i lipne zasilanie go. Wstrzymaj się z subem i kup najpierw kolumny.
    Jak basu będzie mało z tego co podałem, to wtedy uzbierasz na suba, który ma docelowy swój wzmacniacz z filtrem dolnoprzepustowym.
    Jeśli chodzi o kolumny to poszedłbym w arcusy albo dali. A co dokładnie chcesz, co Ci się podoba wizualnie i pod względem budżetu to musisz się wypowiedzieć sam.
    Last edited by dolphin123; 04.05.2015, 21:48.

Skomentuj

Z tych co podałeś to mnie podobają się dali 107,ciut ponad budżet ale da się dozbierać.Wizualnie ładne,imponują wielkością,obudowa bass-reflex,dość wysokie, ogólnie przypadły mi do gustu.Czy pionek tego co mam to czy on mi dobrze pociągnie te kolumny?Jakieś dane do nich są?

Skomentuj

Zamieszczone przez Powerbass Zobacz posta
        Czy pionek tego co mam to czy on mi dobrze pociągnie te kolumny?
        Nie mam pojęcia, ale i tak już go masz.

Zamieszczone przez Powerbass Zobacz posta
        Jakieś dane do nich są?
        Bez przesady abym jeszcze tego szukał :)

Skomentuj

Chodzi mi o tego vsx 505rds mk2. Da radę?Wpisze w Google wpisze i na pewno znajdę:)Dzięki za pomoc chyba się zdecyduje na te co mówiłem.

Skomentuj

Czaruję...
          X