Z fuga do basenów

no apropo tego to nie bardzo jest sie czego od ciebie uczyć ![]() Na odpowiedz na tego typu link ja moge wkleic tysiące o grających kondach czy kablach Rozumiem, ze juz taka zrobiłeś i porównałeś dwie takie same kolumny Czy to tylko link gdzies znaleziony i poprostu skopiowany | ![]() |
Wystarczyloby zebys nie zachowywal sie buc, ktory od razu wysmiewa cos o czym nie ma pojecia, dajac na to dowod zapytaniem o rodzaj kleju. Czlowiek chce sie podzielic jakas wiedza, doswiadczeniem, a Ty wpadasz i pierwsze co, to sie nabijasz. Czy tak ma sie zachowywac moderator, ktory powinien byc przykladem dla innych urzytkownikow? | ![]() |
no apropo tego to nie bardzo jest sie czego od ciebie uczyć ![]() Na odpowiedz na tego typu link ja moge wkleic tysiące o grających kondach czy kablach Rozumiem, ze juz taka zrobiłeś i porównałeś dwie takie same kolumny Czy to tylko link gdzies znaleziony i poprostu skopiowany | ![]() |
To jest smutne, że nasze forum jest ZAMKNIĘTE na to co inne i "nieszablonowe". Należy klepać cały zas jedno i to samo, byle wzorce się zgadzały... Warto spojrzeć na diyaudio.com gdzie przełamywanie panujących "konwenansów" jest na porządku dziennym :) Tym bardziej jako moredator nie powinieneś dawać takiego przykładu... | ![]() |
Teraz pisze prywatnie Jako moderator posty ujęte sa w odpowiedni tag | ![]() |
dobra to ja koncze wyśmiewanie publiczne tego pomysłu Bede sie śmiał w domu z popcornem Czekam na obudowe Propagatora Mitów i dowody tego świetnego rozwiązania | ![]() |
jak pracowalem jednej z sieciowek budowlanych ekspozycje plytek przyklejalismy na kleju montazowym http://www.leroymerlin.pl/files/medi...raven,main.jpg kiedys nazywal sie elastyczny, pozniejsza zmiana ekspozycji dotyczyla takze wiorowki poniewaz usuniecie plytki konczylo sie rozwarstwieniem plyty ,tak to trzyma | ![]() |
Skomentuj