Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

potrebuje rady co du wyboru przetwornika

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Rozumiem, że fundusze nie są wysokie, ale moja propozycja jest następujaca, poczekaj troche aż uzbierasz jeszcze co nie co sianka...i kup coś naprawdę dobrego, masz już połowie bardzo dobrego przetwornika. Lepiej sie nie śpieszyć i kupić coś raz a dobrze :) Ostatnio widziałem na allegro zestaw od gościa..Subwoofer JL Audio JL AUDIO 12W3 D2 w dopasowanej pod przetwornik obudowie. wzmacniacz of course samochodowy - również odpowiedni pod ten przetwornik i gratis dostaniesz kable DLS oraz Kondensator przeciwprzepięciowy Caliber Cap1 w cenie 500 zł.. Dodam, że subwoofer ma 250 Watt Mocy znamionowej, więc wszystko będzie pięknie chulało. Gość na tym sprzecię był Wicemistrzem Polski w dB Drag :) Tak więc zastanów się nad tym, nad pozbieraniem kaski na coś z wyższej półki :) można powiedzieć że to już w pełni High-End. Do tego pare groszy dołożysz do Zasilacza. i Chulaj Hop.

Pozdrawiam

Skomentuj

możesz dwa mniejsze, zmnejszysz średnice zmniejszy ci się długośc, chcesz dwa , więc długośc każdego co się zwiększy w stosunku do długości jednego o tej samej śreenicy, WINISD i do dzieła, pozatym niema senus dawac mniejszego otworu poniewaz powietrze wydobywajace sie z otworu bedzie mogło furczec pierdzieć i inne niekonwencjonalne okreslenia :P

Skomentuj

hej ludzie potrzebuje waszej pomocy!! w WINISD wyliczylem sobie obudowe do stxa gdn 27/150/8 sc na 60l i br srednicy 10cm dlugosci 30 cm. zweryfikowalem to na 50l i br 10cm dlugi na 39. lub 9cm o dlugosci 31cm... teraz nie wiem czy to zmieszcze w 50l bo troche dlugi jest, moze w bocznej scianie? no ale nawazneijsze jest to ze nie moge odpalic WINISD ciagle jakis error gdy tylko go uruchamiam;/ przeinstalowalem system i to samo;/ nie wiem co robic ! moze moglby mi ktos wyliczyc jakie br zastosowac bo mysle tez o dwuch otworach. prosze o pomoc! dziekuje bardzo !!

Skomentuj

witam potrzebuje rady jak zrobic obudowe subwoofera do głosnika o średnicy 20 cm i mocy 2x100W

[ Dodano: 2005-01-22, 14:20 ]
          witam potrzebuje rady jak zrobic obudowe subwoofera do głosnika o średnicy 20 cm i mocy 2x100W. Chcialbym jakies wymiary obudowe jaka wysokośc, szerokosc, długośc itp. Fajnie by było jak by jakis rysunek pomocniczy sie znalazł z wymiarami... Z góry dziekuje...

Skomentuj

A parametry znasz ? :o (stawiam 10 zl ze nie)

Skomentuj

hej ludzie potrzebuje waszej pomocy!! w WINISD wyliczylem sobie obudowe do stxa gdn 27/150/8 sc na 60l i br srednicy 10cm dlugosci 30 cm. zweryfikowalem to na 50l i br 10cm dlugi na 39. lub 9cm o dlugosci 31cm... teraz nie wiem czy to zmieszcze w 50l bo troche dlugi jest, moze w bocznej scianie? no ale nawazneijsze jest to ze nie moge odpalic WINISD ciagle jakis error gdy tylko go uruchamiam;/ przeinstalowalem system i to samo;/ nie wiem co robic ! moze moglby mi ktos wyliczyc jakie br zastosowac bo mysle tez o dwuch otworach. prosze o pomoc! dziekuje bardzo !! NO;]

Skomentuj

Czaruję...
              X