Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sub do 20m2 szukam sprawdzonej konstrukcji diy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://allegro.pl/jbl-1200-gti-1000-...7.html#thumb/5 (JBL 1200 GTI - 1000 WATT - 30 CM)
    okazja w tej cenie!
    jedyny jbl ktory lubie :p

szykie estradowe brzmienie, ale potrafi tez zejsc nisko. raczej dla wymagajacego sluchacza

Skomentuj

Jak masz miejsce, to chyba lepiej zrobic dwa suby na blaszanym STX niz jeden na AWX.

Skomentuj

jak to ma robic cisnienie to masz racje

Skomentuj

Myślisz Pawle że nada się do mnie? Bardziej niż ten mivoc 12"? Bo w Fx 300 brak mi właśnie kopnięcia a i najniższe częstotliwości są słabe.

Skomentuj

a czego sluchasz?
            bo jak nie szukasz "smaczkow" tylko basu w duzej ilosci to spokojnie tanie stxy wystarcza. zobacz jak popularne sa MCXy. popularne bo dobre i tanie

chociaz sam tych duzych nie sluchalem.
            ale kiedys bratu robilem suba na najtanszym 10" i daje rade

Skomentuj

A może propozycja z postu #19 nie jest taka zła.
              Masz panel PA400 i dwa 10" głośniki stx które do suba się nadadzą całkiem nieźle. Zrobisz sobie nową ładną obudowę i będzie mega subwoofer.

Skomentuj

ale juz kupil SUB300

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                  ale juz kupil SUB300
                  Faktycznie, zapomniałem.

Skomentuj

Właśnie ciężko mi powiedzieć czego słucham. Czasem słucham rock&rolla czasem reggae, acdc... A czasem Al bano. Brak mi nieco zejścia ale również typowego kopa gdy perkusista daje po garach.

Skomentuj

A wzmacniacz jaki masz?

Skomentuj

Onkyo A 8870

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                          jak to ma robic cisnienie to masz racje
                          Nie tylko cisnienie. Dwa glosniki to wiekszy spl przy mniejszych zniekształceniach oraz lepszy rozlozenie basu w pomieszczeniu niz z jednego suba, dwa razy wieksza powierzchnia drgajaca.

Skomentuj

Witam ponownie. Muszę trochę odkopać temat. Nadal szukam wzmacniacza i głośnika do suba by wspomagać nim Fx 300. Poprzedni sprzedawca okazał się być oszustem i straciłem przez to kasę. Od razu zapytam czy uniamp w mostku 200-240W wystarczy by napędzić awx 10"?
                            Oczywiście jeśli macie inne pomysły chętnie posłucham. Myślę też nad końcówką i dwoma subami, ale nie znam się i nie wiem czego szukać. Ale mimo wszystko wolę jeden porządny sub aktywny.

Skomentuj

Czaruję...
                            X