Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nowa a stara seria stx'a

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Sound Wave
    tamjest napisane na 100% na tej płytce malutkimi znacznikami
    Faktycznie jest napisane, ale normalnie prawie tego nie widać.

THX Sound Wave

btw: i jest tak jak pisał hoosar
    Jak odwrocisz glosnik tak aby lezal megnesem do gory i styki beda skierowane w Twoja strone to plus bedzie z prawej strony

Jeszcze raz THX :)

Skomentuj

Zamieszczone przez mlodedrwale
      może można podać małe napięcie stałe i zobaczyć w którą stronę wychyla się membrana? ale nie wiem w którą się wychyli kiedy + jest podłączony do + a w którą jak jest odwrotnie. Z kopułką to raczej nie przejdzie.
      jak będzie + do + to membrana wychyli się do przodu a jak + będzie do - to membrana się cofnie

Skomentuj

Ja szczerze mowiac tez nie zauwzylem wczesniej tych znaczkow (sprawdzalem bateria tak jak napisal yeti), mogliby zrobic to tak zeby odrazu bylo widac gdzie jest + a gdzie - .

Skomentuj

No ej moj z nowej ma tylko 4 otwory na sroby a twoj ma ich 5 :)
          O ile ja wiem to te z nowej serii maja 5 otworów na sruby

Skomentuj

wszystkie 27 (z nowej czy starej) miały 5 otowrów a wszystkie 22 mają 4 kosze się nie zmieniły :P

Skomentuj

a ja sie tak spytam czy na wolumenie w wawie sa juz nowe serie czy sie dalej starych pozbywaja?? bo nie chce sie tam tluc nadaremno

Skomentuj

A ja miałem STX'a 22-120-8-SC na pudełku kartka z napisem jaki to model niebieska, kartki z parametrami nie było, magnes był wentylowany ale stary 22 chyba też taki miał nie wiem... Ale już go nie mam - sprzedałem

Skomentuj

ja jakies 10 dni temu kupilem na wolumenie i byla to stara seria :(

Skomentuj

Sound Wave jak posłałeś mi starego to Cię uśmiercę ... <żart oczewiście ale i tak chcem nowego :P>
                    Pozdroo

Skomentuj

Kudłaty, zadzwoń do stx i powiedz że będziesz w weekend na wolumenie, i że chcesz kupić głośniki z nowej serii, wtedy zapakują Ci napewno nowe.

Skomentuj

Czaruję...
                      X