Witam,
Co szanowni forumowicze sądzą o systemie trójdrożnym z przetwornikami:
seas l26rfx/p
scan speak 8535/00
27tbfc/g
przetworniki mam i zastanawiam się czy słusznie warto się pobawić dla odmiany od pasywnych zwrotnic, z filtrowaniem przez Behringer DCX 2496 Ultradrive PRO,
a chciałbym to podłączyć do końcówki 6-kanałowej NADA 906, powyższych jeszcze nie mam ale kusi mnie kupić i eksperymentować, w domu mam Rotelka bx985 dość wydajny pewnie się przyda :).
Powiedzcie proszę, co byście mi odradzili lub polecili?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Może dodam, że ten NAD 906 końcówka ma 3 x 30W stereo , ale wydaje mi się, że dynamika przy tej małej mocy ale w bezpośrednim łączeniu z przetwornikami będzie wystarczająca.
Właśnie tego nie wiem czy mi się dobrze wydaje :)
Co szanowni forumowicze sądzą o systemie trójdrożnym z przetwornikami:
seas l26rfx/p
scan speak 8535/00
27tbfc/g
przetworniki mam i zastanawiam się czy słusznie warto się pobawić dla odmiany od pasywnych zwrotnic, z filtrowaniem przez Behringer DCX 2496 Ultradrive PRO,
a chciałbym to podłączyć do końcówki 6-kanałowej NADA 906, powyższych jeszcze nie mam ale kusi mnie kupić i eksperymentować, w domu mam Rotelka bx985 dość wydajny pewnie się przyda :).
Powiedzcie proszę, co byście mi odradzili lub polecili?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Może dodam, że ten NAD 906 końcówka ma 3 x 30W stereo , ale wydaje mi się, że dynamika przy tej małej mocy ale w bezpośrednim łączeniu z przetwornikami będzie wystarczająca.
Właśnie tego nie wiem czy mi się dobrze wydaje :)
Skomentuj