Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Projekt kolumn podłogowych do salonu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No ale po co Ci taki głośnik jak zgaduje że sam do niego zwrotnicy nie zrobisz?

Skomentuj

Janusz a koniecznie muszą być podłogówki, może jakieś monitory 😁

Skomentuj

Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
        No ale po co Ci taki głośnik jak zgaduje że sam do niego zwrotnicy nie zrobis
        Gdzieś znalazłem jego aplikację, a ze zwrotkami miałem już do czynienia. Zapytałem jak się sprawuje i czy warto w niego wchodzić.

Zamieszczone przez radecky Zobacz posta
        Janusz a koniecznie muszą być podłogówki, może jakieś monitory 😁
        Monitory już mam ale nie dają rady w 35m2 salonie.

Skomentuj

No dobra ale miałem do czynienia a umie zrobić zwrotnicę to co innego . Sam się na sobie przekonałem :) . Co do SB 29 to nie uważasz że będzie to trochę przesada :p ?

Skomentuj

Co do SB 29 to nie uważasz że będzie to trochę przesada
            W 35 metrach kwadratowych to bym nawet o 4 takich pomyślał W takim metrażu 2 to na pewno nie przesada
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie mówię, że umiem zrobić dobrą zwrotkę ale dobrze wiem o co w tym chodzi. Zwrotki idą na drugi plan, szukam głośników. A Czemu przesada? Przecież mało jest takich projektów. Najwięcej jest na 6 -7" midbasach, no czasami na 8". Mam gdzie to postawić to po co się pchać w małe midbasy.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                W 35 metrach kwadratowych to bym nawet o 4 takich pomyślał W takim metrażu 2 to na pewno nie przesada
                Czterech? Bez przesadyzmu . To nie lepiej jeden ale większy typu 34? SB ma mieć/ma coś takiego w ofercie.

Skomentuj

Czterech? Bez przesadyzmu . To nie lepiej jeden ale większy typu 34? SB ma mieć/ma coś takiego w ofercie.
                  W takim metrażu dopiero zaczynają oddychać takie duże głośniki , a nikt nikomu nie każe łoić tymi głośnikami na full
                  4 za dużo ? powiedź to japońskim audiofilom :biggrin:

Skomentuj

Może i tak...ja na szczęście nie mam takich problemów. Do 18m2 20cm to max :)

Skomentuj

Czaruję...
                    X