Zamieszczone przez Oskar29
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kolumny Głośnikowe DIY (STX)
Collapse
X
-
Powinno, Ci wyjsc OK. Czytalem od poczatku i takie moje wrazenia. Raven wie co robi, ale nie znecaj sie na sasiadach i rodzicach. Na sile to nawet mozesz i sub dolozyc od 40Hz w dol: sam by mi sie przydal do sluchania muzyki organowej - tak tez sie kiedys dziwilem jak to mozna sluchac na hi-fi, bo co Niedziele przeciez organista sie meczy na mszy, no ale to nie Bach, Vivaldi czy Liszt. Nie jestem maniakem muzyki klasycznej ale odchamic sie trzeba od czasu do czasu. Anyway, powodzenia.
Sent from my XT1032 using Tapatalk
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel L Zobacz postaPowinno, Ci wyjsc OK. Czytalem od poczatku i takie moje wrazenia. Raven wie co robi, ale nie znecaj sie na sasiadach i rodzicach. Na sile to nawet mozesz i sub dolozyc od 40Hz w dol: sam by mi sie przydal do sluchania muzyki organowej - tak tez sie kiedys dziwilem jak to mozna sluchac na hi-fi, bo co Niedziele przeciez organista sie meczy na mszy, no ale to nie Bach, Vivaldi czy Liszt. Nie jestem maniakem muzyki klasycznej ale odchamic sie trzeba od czasu do czasu. Anyway, powodzenia.
Sent from my XT1032 using Tapatalk
Dochodzimy z przyjaciółmi do końca projektu.
Kolumny praktycznie gotowe, narazie bez zwrotnicy :/
Ale za niedługo się za nią zabierzemy :)
Jeszcze kwestia wygładzenia krawędzi i lakierowania na biało :)
Zdjęcia wyślę jak kolumny będę w pełni skończone, aby trzymać was w nie pewności :lol:
Też po to aby było takie: ,,Wow!,, :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez TonsilMaster Zobacz postaDochodzimy z przyjaciółmi do końca projektu.
Kolumny praktycznie gotowe, narazie bez zwrotnicy :/
Ale za niedługo się za nią zabierzemy :)
Jeszcze kwestia wygładzenia krawędzi i lakierowania na biało :)
Zdjęcia wyślę jak kolumny będę w pełni skończone, aby trzymać was w nie pewności :lol:
Też po to aby było takie: ,,Wow!,, :)Last edited by Przemek; 03.03.2018, 23:51.
Skomentuj
Skomentuj