Witam, poszukuje projektu kolumn do ok 4 tyś za części, stolarka będzie robiona na zamówienie, muzyka głównie rock/klubowa. Są to kolumny dla kolegi z jednostki więc zrobienie pomiarów nie wchodzi w gre. Wpadł mi ten projekt w oko ale cenowo troche przekracza nasze możliwości, dodatkowo chcielibyśmy dokupić jakiś wzmacniacz za ok 2 tyś zł (na całość mamy ok 6tyś zł), Niezłym pomysłem jest tez ten 3 drożny projekt z membraną bierną lusztiego o ten. Z góry dzięki za podpowiedź :)!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
projekt kolumn do 4tyś
Collapse
X
-
Nie na temat...Zamieszczone przez brainlogout Zobacz postaBo pisząc "ten projekt" i "o ten" to chyba większość nie wie o które chodzi
Na tegorocznym AVS, już za dwa tygodnie będzie można posłuchać monitora 2-way z 19 cm midwooferem https://diyaudio.pl/showthread.php/3...l=1#post522479
Kasa się zgodzi, granie bardzo dobre :)Last edited by LuSzTi; 04.11.2018, 21:44.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Nie na temat...Nawet nie zwróciłem uwagi na to, powinny się odróżniać kolorem gdy są linkami czy coś :)
Nie będę ukrywał że temat dość mocno mnie interesuje, też szukam czegoś w tym budżecie.
Możesz zerknąć też na to, ja skłaniam się ku temu projektowi najbardziej
https://diyaudio.pl/showthread.php/2...t-by-raven1985
Elementy powinny wyjść w okolicy właśnie 4000. Nie sprawdzałem ile wychodzi najświeższa wersja zwrotnicy dokładnie.Last edited by brainlogout; 04.11.2018, 22:45.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
Na tegorocznym AVS, już za dwa tygodnie będzie można posłuchać monitora 2-way z 19 cm midwooferem
Co do projektów to ten z accutronem i visationem ceramicznym nam się również podoba, ograniczeniem jest tez szerokość kolumn (kolega chciał aby miały ok 20cm szerokości). Na razie jesteśmy na etapie szukania i ustalania budżetu, a może coś od troelsa? Tylko nie znam tam czegoś co było by "tanie".
Skomentuj
Skomentuj