wiec chodzi o taki bajerek gdyż troche mi odbiło ostatnio w pozytywnym znaczeniu i w zwiazku z tym ze niema kasy (studia itp) na lepszy wzmak niż TDA (który u mnie gra) który miałby zasilić mojego cw1002c, zważajac na to ze gra to w pokoju 8 (niecałych) m kw doszedłem do wniosku ze dobra 20 cm i tak powali wszystkich na kolana w tym pokoiku, dlatego planuje sprzedac cw1002c i dołożyć i zakupić dobrą 20stke do obudowy br (br ze względu na większa efektywnośc bo to tylko tda) która zagra NIE gorzej pod względem jakości od CW1002c closed i nie ciszej niż LW800 w BR
teraz pytanie co kupić
- marzy mi sie hs200 ale kosztuje ponad 300 pln wiec trochę drogo
- moze hs165, mniejszy ale ma niezłą moc jak na mały przetwornik i cena hmm nie az tak kosmiczna, i chyba powinien sobie poradzic bo to mały pokój chociaż :/
-gdn20/80/2 ... i tutaj zdania są podzielone, ponoć cw gra ładniej wiec... no i te 8 ochmów , mi styka 4
napewno znacie jakiś przetwornik 20 cm który zagra w BR (litraz bez ograniczenia, nie interesuje mnie czy gra w obudowie 20 czy czy 40 litrów , oczywiście pralki niebede stawiał)w cenie od 100 - 200 PLN no może do tych 240 PLN warty polecenia
jeszcze raz powiem ze najpierw był LW800 potem (teraz) cw1002c i chciałbym znowu wrócic do 20 cm ale zeby z jakością itp poszło w góre, oczywiście ma on grac nadal na TDA, ,mile widziany przetwornik 4 ochmy ( tu tonsil mi troche przeszkadza)
pozdro
teraz pytanie co kupić
- marzy mi sie hs200 ale kosztuje ponad 300 pln wiec trochę drogo
- moze hs165, mniejszy ale ma niezłą moc jak na mały przetwornik i cena hmm nie az tak kosmiczna, i chyba powinien sobie poradzic bo to mały pokój chociaż :/
-gdn20/80/2 ... i tutaj zdania są podzielone, ponoć cw gra ładniej wiec... no i te 8 ochmów , mi styka 4
napewno znacie jakiś przetwornik 20 cm który zagra w BR (litraz bez ograniczenia, nie interesuje mnie czy gra w obudowie 20 czy czy 40 litrów , oczywiście pralki niebede stawiał)w cenie od 100 - 200 PLN no może do tych 240 PLN warty polecenia
jeszcze raz powiem ze najpierw był LW800 potem (teraz) cw1002c i chciałbym znowu wrócic do 20 cm ale zeby z jakością itp poszło w góre, oczywiście ma on grac nadal na TDA, ,mile widziany przetwornik 4 ochmy ( tu tonsil mi troche przeszkadza)
pozdro
Skomentuj