Spokojnie ucze sie dopiero, od kilku dni przeczytalem tyle artykulow i postow ze bajka :) poszukam jeszcze :) co do tego ile kosztuje ten glosnik to z przesylka chyba cos kolo 100 zl
koledzy do sklepów posłuchać co chcecie kupić bo szkoda mi was jak decydujecie sie wydać kase na lipe. wsiąść do pierwszego lepszego samochodu i posłuchać w firmie ca o co chodzi bo kasa w bloto z tymi stx w samochodach.. troche porównać trzeba by było.. decyzja po słuchaniu bo naprawde szkoda waszych pieniędzy.
stx a najtańszy IT to taka różnica żę głowa mała.. eh..
szkoda was chyba przekonywać.. bo dopuki nie posłuchacie nie zrozumiecie o czym mówię.
magik ja miałem swojego 27-150-4SS w Reno 5 pod radiem z korektorem :) nie śmiać sie:) i jak dla mnie to on grał w tym autku good. Nawet na tym radiu już ładnie trząsł autem:)
Doszedlem do wniosku ze na razie i tak nie mam kasy na cos dobrego, wiec wole kupic co taniego zeby gralo w "miare" ale z tego co czytam to duzo osob uzywa stx, zrobie sobie skrzynie na takim stx zaczne zbierac kase i wtedy kupie sobie pozadny glosnik i zrobie cos co mnie zadowoli
przecież mówię ze zrozumiałem o co ci chodzi.
tylko że ze zdania <wiec wole kupic co taniego zeby gralo w "miare"> to tylko jedna część jest prawdziwa,
nara
Wedlug ciebie to lepiej nie miec nic niz miec stx... nie oto tu chyba chodzi kazdy ma to na co go stac, jak bede mial kase to kupie cos dobrego... proste
Wedlug ciebie to lepiej nie miec nic niz miec stx... nie oto tu chyba chodzi kazdy ma to na co go stac, jak bede mial kase to kupie cos dobrego... proste
napisałeś w temacie ze masz 150-200zł ja Ci pare postów wyżej dałem przykład głośnika w tej cenie. stać Cie. Twoja sprawa jeśli wolisz wyżucić pieniądze na stx a pużniej od nowa zbierać.
[ Dodano: 2005-04-08, 23:55 ]
o rany,
pasuję w tym temacie, róbta co chceta, tylko nie dziw sie jak bedziesz zawiedziony,
mysle ze magik ma racje w tek kwestji. jak masz 200PLN na glosnik to nie warto brac stx'a za te pieniadze mozna miec cos duuuzo fajniejszego a zwlaszcza jak masz malo kasy to po co placic dwa razy za to samo? przemysl sprawe czy ci sie to klakuluje i czy nie bedziesz zalowal.
pzdr.
Skomentuj