jupiiiii zakupilem tego cw1202 robi robote jak marzenie:))))))))Zejscie ma piekne:) dzieki chlopaki za rady :] baba w sklepie przekrecala mnie zebym wziol sw1203z bo on sie najlepiej sprzedaje i nie maja zadnego na zapleczu:) a cw lezy i nikt go nie kupuje:| hehe jeszcze tylko mocniejszego wzmaka kupie i bedzie odlot !!!!!!:))))))
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Alphard
Collapse
X
-
Imek czy ty aby nie przesadzasz?Twierdzisz najpierw że musisz wzmaka mocniejszego kupić a później krzyczysz że suuuuper zejście ma.Coś tu nie tak.Wszyscy wiedzą że głośniki made by eltaj potrzebują nie byle jakiego zasilenia aby pokazać że w ogóle grają.No i gdzie ty go wsadziłeś w końcu,do lodówki?Pochwal sie troche technikaliami jeśli tak super gra,może sie z tobą zamienie na ES300 Hertza...
PZDR
Skomentuj
-
nie pisze ze jest super !!!!dla mnie jest superrrrrrrr:) mialem wczesniej(raczej mam) glosnik 25cm w skrzyni i w porownaniu z nim jest ogromna roznica!!!!po zmostkowaniu piknie gro ale wzmacniacz sie grzejee . Mam skrzynie 65l bagazniku W Skłedzie Łectavi:P(OCtavia) bass jest naprawde fajny. Roznica miedzy mna a toba jest taka ze ty w tym siedzisz(prwadopodobnie) a ja slucham tyle co u siebie i kolegach ktorzy napierdalają tubami non stop i nikt nie zna sie na muzyce:( tutaj na forum dopiero zobaczylem co mozna z czym połąćzyc :PDzieki idem na browar:))))
Skomentuj
-
no dobra chlopaki... jestem poczatkujacy czekajcei posmakuje czegos glosniejszego milszego dla ucha to zmienie(normalka):) ... w tym roku mam mature takze w roku szkmolnym bede malo grzebal przy subie:(a na wakacje robota i sie sklepie jakies granie(mam nadzieje)calą kase przeznacze na nagłoośnienie , narazie musze sprzedac wzmacniacz i stara skrzynie i zakupic konkretny wzmak zeby byl na lata ... MOZECIE MI PODAC PEŁNĄ NAZWĘ JAKIEGOS DOBREGO WZMAKA SAMOCHODOWEGO POD TEN GLOSNIK //Z GORY THX ... PZDR
Skomentuj
Skomentuj