Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer aktywny na XLS 12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Subwoofer aktywny na XLS 12

To mi bardziej wygląda na darmową reklamę prowadzonej działalności niż opis własnej konstrukcji DIY. Subwoofer na pewno gra niesamowicie, ale nie napisałeś, czym go napędzasz, jakie ma strojenie, brak fotek z budowy i wielu innych pożądanych informacji.

Niezbyt czyste zagranie ze strony acoustics.

Skomentuj

A wiec do kasacji

Skomentuj

bez kitu... na allegro sobie wystaw!

Skomentuj

No tak tylko zeby wyciskac duze moce to trzeba by dac dwie membrany bierne bo tak robia zawodowcy.
          A co do trzesienia ziemi to wlasnie sluchalem dwoch 18calowych subwoferow kazdy o mocy 800W i efektywnosci ponad 100dB. Wiec jeden 12calowy glosnik mnie nie przeraza.

Skomentuj

Tato Turbo,ktoś Ci patent podkradł.Darujesz?

Skomentuj

o kurde rzeczywiscie, jak 2xsubek "ojcaturbinki".

Skomentuj

tak na marginesie: ktos sie orientuje gdzie mozna zakupic takie nozki/kolce jak sa na pierwszej fotce w podlogowce ???

Skomentuj

wygrzebałem cenę - 4000 za tego suba na 25tkach. Chyba przesadziłeś zdrowo. Każdemu sprzedam na 30stkach w fornirze za 2500.
                  Konkurencją nie jesteś :)

Skomentuj

konstrukcje kolumn poprostu "fantastyczne", a ich opis jeszcze lepszy.
                    model "THEATHRE 1" :
                    cytat:"Głośniki są identyczne jak w sklepowych kolumnach B&W serii 300 , ale nasze mają bardziej zaawansowane technologie (LMFS , COIL VENTED , ALU FRAME ) , potężniejszy układ magnetyczny , oraz większy parametr QTS wskazujący na większą obudowę"

a chodzi oto ze na wzór b&w seria 300 zrobili kolumny z "identycznymi" głośnikami, czyli alphard wh501 plus peerless dt100! wspaniałe połączenie. aa i najlepiej słuchać na kabelku 49zł/metr. inaczej do muzyki może wtrącić się "nerwowość" ;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez dziejok
                      ... aa i najlepiej słuchać na kabelku 49zł/metr. inaczej do muzyki może wtrącić się "nerwowość" ;-)
                      Tego jeszcze nie slyszałem - dobre, podoba mi się :)

Tak na marginesie, to nerwowym się można zrobić jak się wyda te 49/m a nie slychac różnicy.

Skomentuj

ten kabel co idzie do koklumny wyglada(POWAZNIE) jak kabelod babci zelazka lol

Skomentuj

poczytaj topic "kable a brzminie" :)

Skomentuj

hgehheh czytalem,byla rozmowa o takich kablach

[ Dodano: 2005-06-01, 00:20 ]
                            wszystko na tym forum czytalem,i nadal czytam jak niema nic nowego,od konca jzu 2 raz....

Skomentuj

no i spóźniłeś się z XLSem na tym forum, nie jesteś pierwszy

Skomentuj

umberto,składasz 2 osobowy kibelek ? heheh efekt muszli masz pdoobnie jak wyszedł on TacieTurbo :) heheh

Skomentuj

orzech!
                                  przecie to kibelek strony acustics.
                                  to im "wyszło" jak tacie..

Skomentuj

No i co to ma byc?

[ Dodano: 2005-06-01, 12:02 ]
                                    No jeszcze raz pytam autora postu co to ma byc?
                                    Co to za sztuka robic gotowce z modulow i na podstawie podanych na tacy projektow, i sprzedawac za ciezka kase?

Skomentuj

"Tato Turbo,ktoś Ci patent podkradł.Darujesz?"

Jakbyś czytał uważniej przeczytałbyś że przymierzamy się coś takiego zrobić KSZTAŁT
                                      najedź nazdjęcie pisze jak byk że KSZTAŁT

"a chodzi oto ze na wzór b&w seria 300 zrobili kolumny z "identycznymi" głośnikami, czyli alphard wh501 plus peerless dt100! wspaniałe połączenie. aa i najlepiej słuchać na kabelku 49zł/metr. inaczej do muzyki może wtrącić się "nerwowość" ;-)"

Brakuje tam prawie identyczne (ale ty się czepiasz) może masz swoją stronę daj adres też się pośmiejemy!!!
                                      To połączenie głośników jest b.dobre. PEERLESS DT 100 + WH 501 pokaż mi swoją konstrukcję na takich głośnikach bo jak nie słuchałeś lub projektowałeś takiej konfiguracji to o czym się wypowiadasz. W kwestii kabli kupując hurtowo szpule metr wychodzi ok 29zł QED jest bardzo dobry dlatego chętnie sięgam zawsze po ten kabel

Wiem że nie jestem pierwszy na forum z XLS jeśli ktoś sprzedaje 12 za 2500zł to chętnie będę zamawiał u niego czekam na oferty tylko wiarygodne bo chwalić się jest prosto

Skomentuj

Następna firma polejwoda typu acuhorn.Poczytałem,popatrzyłem...i ten ich atomowy bas!!Nie ma o czym tu dyskutować.

Skomentuj

Czaruję...