To mi bardziej wygląda na darmową reklamę prowadzonej działalności niż opis własnej konstrukcji DIY. Subwoofer na pewno gra niesamowicie, ale nie napisałeś, czym go napędzasz, jakie ma strojenie, brak fotek z budowy i wielu innych pożądanych informacji.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Subwoofer aktywny na XLS 12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Przemek
wygrzebałem cenę - 4000 za tego suba na 25tkach. Chyba przesadziłeś zdrowo. Każdemu sprzedam na 30stkach w fornirze za 2500.
Konkurencją nie jesteś :)
Skomentuj
-
konstrukcje kolumn poprostu "fantastyczne", a ich opis jeszcze lepszy.
model "THEATHRE 1" :
cytat:"Głośniki są identyczne jak w sklepowych kolumnach B&W serii 300 , ale nasze mają bardziej zaawansowane technologie (LMFS , COIL VENTED , ALU FRAME ) , potężniejszy układ magnetyczny , oraz większy parametr QTS wskazujący na większą obudowę"
a chodzi oto ze na wzór b&w seria 300 zrobili kolumny z "identycznymi" głośnikami, czyli alphard wh501 plus peerless dt100! wspaniałe połączenie. aa i najlepiej słuchać na kabelku 49zł/metr. inaczej do muzyki może wtrącić się "nerwowość" ;-)
Skomentuj
-
Przemek
-
"Tato Turbo,ktoś Ci patent podkradł.Darujesz?"
Jakbyś czytał uważniej przeczytałbyś że przymierzamy się coś takiego zrobić KSZTAŁT
najedź nazdjęcie pisze jak byk że KSZTAŁT
"a chodzi oto ze na wzór b&w seria 300 zrobili kolumny z "identycznymi" głośnikami, czyli alphard wh501 plus peerless dt100! wspaniałe połączenie. aa i najlepiej słuchać na kabelku 49zł/metr. inaczej do muzyki może wtrącić się "nerwowość" ;-)"
Brakuje tam prawie identyczne (ale ty się czepiasz) może masz swoją stronę daj adres też się pośmiejemy!!!
To połączenie głośników jest b.dobre. PEERLESS DT 100 + WH 501 pokaż mi swoją konstrukcję na takich głośnikach bo jak nie słuchałeś lub projektowałeś takiej konfiguracji to o czym się wypowiadasz. W kwestii kabli kupując hurtowo szpule metr wychodzi ok 29zł QED jest bardzo dobry dlatego chętnie sięgam zawsze po ten kabel
Wiem że nie jestem pierwszy na forum z XLS jeśli ktoś sprzedaje 12 za 2500zł to chętnie będę zamawiał u niego czekam na oferty tylko wiarygodne bo chwalić się jest prosto
Skomentuj
Skomentuj