Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TONSIL 30CM ESTRADOWY

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ale popatrz jaką ja mam anielską cierpliwość.. to fakt, niektórych pojadę a innym chcę wytłumaczć i sie nie raz nie da.. normalnie sie nie da.. no chyba ze dziś rano kolega trah da nam popis zaproponuje 2-3 obudowy wklejając wykresy i sie zapyta czy według innych użytkowników jest któryś lepszy i czy on dobrze zrobi jak zbuduje tak i tak..
    lecz wątpię,
    zanim przeczyta artykuł to mu zapał minie i juz tu sie nie pojawi, myśląc że go olewają użytkownicy.
    a tak przecież nie jest

Skomentuj

Mnie się widzi że pod trah'em czai się ktoś ze "starszych" forumowiczów i ma niezły ubaw.

Po co wrzuca zdjęcie samego kosza jak ma cały głośnik?

Powaga jak to przeczytałem i spojżałem na zdjęcie to pomyślałem że ktoś nas tu chce po prostu rozbawić, ale widze że wywiązała się dyskusja.

Skomentuj

tez pomyslalem ze ktos sie z nas nabija ew sprawdza co zrobimy :)

Skomentuj

"starszy" a głupszy i wkur@#$jący

Skomentuj

Ja z was się nie nabijam , zdjęcie dałem te bo zdjencia całego głośnika niema , a myślałem że te zdjencie coś pomoże .A jeżel was uraziłem to PRZEPRASZM

[ Dodano: 2005-06-05, 16:21 ]
            A co do zapału to mi nie minoł,śćongnełem program do symulacji ,,WinIsd PRO,,I ucze sie nim posługiwać

Skomentuj

To ja Cię przepraszam trah jeżeli Cię uraziłem. Wybacz proszę ale wypiłem wczoraj co nieco i może faktycznie troszkę przesadziłem. Na prawdę zdjęcie tego kosza tak rozweselająco na mnie podziałało. Chwali Ci się że masz zapał i chcesz się czegoś nauczyć, coś samemu zmajstrować.

Skomentuj

Może złamię jakiś punkt regulaminu ale polecam:

http://audiomania.info/articles.php?id=10

Tak trzymać - nauka to podstawa ...

Skomentuj

Bardzo mi pomogła ta stronka ,,DZIENKUJE,, bo zabardzo niemogłem sie połapać w tym programie narka. Ja też byłem troche narombany narka

[ Dodano: 2005-06-06, 16:23 ]
                  Wpisałem parametry głośnika program podał mi pojemność kasty i strojenie tunelu ,,obudowa bass reflex,, . A jak teraz zrobic wymiary kasty; długość szerokość wktórym miejscu głośnik i jak stroić tunel .Bardzo prosze ote informacje

Skomentuj

To tylko kosz z magnesem.

Skomentuj

Zamieszczone przez iwan
                      To tylko kosz z magnesem.
                      A przeczytało się całego posta? Chyba nie. Gościu pisze że ma taki drugi cały, tylko nie ma zdjęcia jak zrobić :)...

Skomentuj

Mam jeszcz jedno pytanko chce dać ten kosz do zrobiena i znalazłem stronke www.stx.pl .Oferują oni bardzo tanio regeneracje głśników ,za ten głośnik tylko 38zł .I za 30 zl zrobienie testów .Opłaca sie robić te testy , czy ściemniają i biorą parametry z stron firmowych .

Skomentuj

bezsens.to juz bedzie stx,a nie tonsil.... kup jzu lepiej jakiegos stxa niz naprawiac to no chyba ze maja orginalne ale to ORGINALNE(orYginalne?) czesci,wtedy zgodze sie

Skomentuj

Zregenerowanie orginalnego tonsila 30 cm na orginalnych czesciach koło mnie kosztuje 80 zł

Skomentuj

A ja Ci proponuje - napraw ten głośnik za te 38 zł i sprzedaj na allegro oba... Dorzuć trochę kasy i kup coś naprawdę do suba...

Skomentuj

a moze na jednym zrob jakeigos suba tylko neiwydaje mi sie ze to zanisko zejdzie (to na estrade bardziej nie?chyba ze m isie wkrecilo)a jak zejdzie dosc nisk oto warto spróbowac
                                pzodro

Skomentuj

Ja chcę zrobić z nich coś na dyskoteki bo czensto gram i musz pożyczćać suba, bo na moich zabardzo to niemoge im pdkrencić basu , czensto są to duże pomieszczenia.Nawet to nie muśi być sub, tylko żeby bas dobże było słychać w dużych lokalach

[ Dodano: 2005-06-08, 15:34 ]
                                  Mam jeszcze pytanie dotyczące strojenia bas reflex ,program podał że mam stroić 33 hz i jak to mam zrobić? POZDRAWIAM.

Skomentuj

trah-> domyślam sie że chciałeś napisać:

"Ja chcę zrobić z nich coś na dyskoteki, bo często gram i muszę pożyczać suba, bo na moich za bardzo to nie mogę im podkręcić basu, często są to duże pomieszczenia. Nawet to nie musi być sub, tylko żeby bas dobrze było słychać w dużych lokalach."

Skomentuj

obo kw zakladce sa podane wymairy rurki,PROPONUJE PRZECZYTAC na Diyaudio.pl w ARTYKUŁACH ,artykuł o obudowie closed i bassreflex
                                      pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                                      X