Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobry Alphard vs slabszy Tonsil :]

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Afphard ze swojej natury sam w sobie nie jest dobry....

Skomentuj

umberto, ja tam lubie budzika, co by nie:> jego wizje kazdej kolumny lakierowanej naczarno:) sam polakierowalemtrochena czarno:P wiec pewnie budzik i mnie troche lubi:P
      buziaczki

Skomentuj

hmm...ja ot tak,zrobilem sobie jakies tam kolumienki,były w nich alfredy tw-302 SX....cena ceną,to o oczymś świadczy,ale głośniki te da sie odpowiednio zaplikować żeby jako tako grały :)....ten tani tonsil i tak niegra rewelacyjnie...ech,alfred z resztą też.Swoją drogą to nawet kopułki za 100zl nie grają dobrze,dobre i przyzwoicie gra sprzęt za 300zl/sztuka - wysokotonowce...

Skomentuj

przyzwoicie gra kopułka za 30 złoty za 300 to gra superancko przyzwoicie, gdyby każdy patrzył na wszystko tak jak ty to okazało by sie ze wszystkie konstrukcje są tu gówno warte bo nie są nawet ... PRZYZWOITE :))

Skomentuj

pisanie ze fajnie gra sprzet drogi jest oczywiste jednak nikogo nie stac na eksperymenty na taki sprzecie dlatego warto sprawdzac jak graja tonsile bo to w naszym zasiegu cenowym, a co do alfreda to tez sprawdzalismy bo a noz widelec moglo byc cos dobrego........ale sie wpakowalismy w tandete ze az huczy

Skomentuj

nie bylbym taki pewien tego ze kopulka za 300zl zagra lepiej niz ta za 30zl. zalezy jaka zwrotnice dobierzesz, gdzie pasmo obetniesz, czym ja zasilisz itp. tym bardziej cieszy ze czasem za malutkie pieniazki mozna zbudowac naprawde przyzwoicie grajacy sprzet, czego przykladem sa monitorki Grzesia:)

Skomentuj

niuema sprawy dziejko, ja podłącze tonsila bez zwrotnicy a ty alfreda ze zwrotką niewiem jakiej generacji dla mnie napewno lepszy dźwiek ooda tonsil ...

oczywiście z tym to zartuje ale akurat jesli chodzi o tego alfreda to szmelc totalny , nadaje sie na średniotonowca wysokopasmowego tak od 2khz do 8khz

Skomentuj

szacuneczek, z tym alfardem masz racje szmelc jakich malo. ja bym go nie uzyl nawet jako sredniotonowca wysokopasmowego -tylko kto tego potrzebuje?

Skomentuj

a co sądzicie o gdwk8/50 - kupiłem okazyjnie nowe po 24 zł za sztuke :))

Skomentuj

porównaj do inhych i ocen według własnych wymagan, osoba od której mam moje tonsile mówi ze .. GRAJA a mi sie bardzo podoba ich dźwiek bo jest ostry i dosyc głośny w wyzszym pasmie .. każdy ocenia po swojemu hehe

Skomentuj

Czaruję...
                      X