Afphard ze swojej natury sam w sobie nie jest dobry....
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dobry Alphard vs slabszy Tonsil :]
Collapse
X
-
hmm...ja ot tak,zrobilem sobie jakies tam kolumienki,były w nich alfredy tw-302 SX....cena ceną,to o oczymś świadczy,ale głośniki te da sie odpowiednio zaplikować żeby jako tako grały :)....ten tani tonsil i tak niegra rewelacyjnie...ech,alfred z resztą też.Swoją drogą to nawet kopułki za 100zl nie grają dobrze,dobre i przyzwoicie gra sprzęt za 300zl/sztuka - wysokotonowce...
Skomentuj
-
pisanie ze fajnie gra sprzet drogi jest oczywistejednak nikogo nie stac na eksperymenty na taki sprzecie dlatego warto sprawdzac jak graja tonsile bo to w naszym zasiegu cenowym, a co do alfreda to tez sprawdzalismy bo a noz widelec moglo byc cos dobrego........ale sie wpakowalismy w tandete ze az huczy
Skomentuj
-
nie bylbym taki pewien tego ze kopulka za 300zl zagra lepiej niz ta za 30zl. zalezy jaka zwrotnice dobierzesz, gdzie pasmo obetniesz, czym ja zasilisz itp. tym bardziej cieszy ze czasem za malutkie pieniazki mozna zbudowac naprawde przyzwoicie grajacy sprzet, czego przykladem sa monitorki Grzesia:)
Skomentuj
-
niuema sprawy dziejko, ja podłącze tonsila bez zwrotnicy a ty alfreda ze zwrotką niewiem jakiej generacjidla mnie napewno lepszy dźwiek ooda tonsil ...
oczywiście z tym to zartuje ale akurat jesli chodzi o tego alfreda to szmelc totalny , nadaje sie na średniotonowca wysokopasmowego tak od 2khz do 8khz
Skomentuj
Skomentuj