dj sms i d@nielo. Interesujący projekt chyba sie na niego zdecyduje. d@nielo podaj na pw swoje gg to pogadamy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Projekt do obadania
Collapse
X
-
bas czuje się w klatce, przeponie lub jak kto chce a nie potym jak bardzo szyba w dzwiach brzęczy albo jak szybko szklanki spadają, widać ze nie byłeś w pokoju odsłuchowym, zresztą w kazdym pokoju przeznaczonym do oglądania filmów czy słuchania muzyki, takich klamotów powinno być jak najmniej a wszystkie szyby uszczelnione, a zagłuszanie vol subwoofera rezonansów tych właśnie przedmiotów dla mnie podchodzi pod dres
Skomentuj
-
chcialem tak lekko uzasadnic czemu 5cm a to dlatego ze plyta ma 18mm i dlatego jest 5 bo jakby dal 2cm od góry to by bylo zaraz przy koncu przedniej plyty..
Zamieszczone przez flodinsbas czuje się w klatce, przeponie lub jak kto chce a nie potym jak bardzo szyba w dzwiach brzęczy albo jak szybko szklanki spadają, widać ze nie byłeś w pokoju odsłuchowym, zresztą w kazdym pokoju przeznaczonym do oglądania filmów czy słuchania muzyki, takich klamotów powinno być jak najmniej a wszystkie szyby uszczelnione, a zagłuszanie vol subwoofera rezonansów tych właśnie przedmiotów dla mnie podchodzi pod dres
pozdrawiam
Skomentuj
-
ehkem....zwrotka tez bedzie wzorowana na mojej..moja zaprojektowal Budzik i w odsluchach jest bardzo dobra wiec nie rozumiem o co chodzi...
[ Dodano: 2005-11-01, 17:41 ]
ehkem....zwrotka tez bedzie wzorowana na mojej..moja zaprojektowal Budzik i w odsluchach jest bardzo dobra wiec nie rozumiem o co chodzi...mi pasuje gra tych kolumn i uwazam ze moge mu to polecic a wy sadzicie inaczej?
Skomentuj
-
Troche duze masz te przerwy miedzy głosnikami:P bede sie tego czepiał :P
takero, teraz ma unitre ale moze kiedys zmieni, nie mozna byc nastawionym na to ze caly czas bedzie je napedzal unitra... ja kiedys (stare dzieje) majac tosce 303 tez nie myslalem o zmianie wzmaka bo mi w zupelnosci wystarczala... a jakos nie wiadomo z kad przewinelo sie juz przez moje rece pare wzmakow :)
Skomentuj
Skomentuj