chodzi mi o wzmacniacz do glosnika hertza es 30.ma on 350 wat rms dlatego potrzebny jest do tego dosc silny wzmacniacz no i zastanawiam sie nad tym czy to ma byc aktywny subik czy normalny(nie wiem jak sie mowi na normalnego).wolalbym w sumie normalnie kabel pociagnac do wzmaka i jazda.muzyke puszczam z kompa i ma byc to do muzyki techno:) powiedzcie jaki by sie nadawal najlepiej.
[ Dodano: 2005-11-03, 20:06 ]
pozatym to po pierwsze wolalbym miec panel kontrolny blisko kompa a nie tak jak w subie aktywnym a po drugie jesli chodzi o wzmacniacze to ja sie na tym kompletnie nie znam wiec nawet jesli bym kupil potrzebne czesci czyli filtr,zasilacz i koncowke mocy to nie byl bym w stanie raczej tego poskladac a nie chce ruszac czegos na czym sie nie znam.
[ Dodano: 2005-11-03, 20:06 ]
pozatym to po pierwsze wolalbym miec panel kontrolny blisko kompa a nie tak jak w subie aktywnym a po drugie jesli chodzi o wzmacniacze to ja sie na tym kompletnie nie znam wiec nawet jesli bym kupil potrzebne czesci czyli filtr,zasilacz i koncowke mocy to nie byl bym w stanie raczej tego poskladac a nie chce ruszac czegos na czym sie nie znam.
Skomentuj