Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX 27/300/4/SS jaka obudowa???!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

to była moja pierwsza eksperymentalna konstrukcja ale obiecuje poprawe jak coś $$$ w łapy wpadnie to pomyślę o jakimś domowym stereo :) to jest samochodówka to często jej oglądał nie będe hehe :)
    tak to Dj Tiesto- Adagio FoR strings, jak tylko brachol z aparatem z hiszpanii wróci to nagram coś lepszej jakości :)

Skomentuj

Tasior - tak - Dj Tiesto - Adagio For Strings, marna przeróbka wspaniałego kawałka...
      Proponuje oryginału posłuchać ...
      Pozatym jak dla mnie to jak bardzo pilot się rusza nie jest wyznacznikiem basu :)

Skomentuj

wiesz,mysle ze 2xlw 800 w 40 l @ p3a(2x60vdc 2 pary tranz) robilo wieksza siekie,spadało wszystko ze stołu,łyzeczki,a kubki to musialem trzymac... niestety p3a niepograło długo.
        chce ktos kupic? chce 3x mniej niz dałem ja,spalone tylko 2 tranzystory,ja niemam siły ani umiejetnosci.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
          Tasior - tak - Dj Tiesto - Adagio For Strings, marna przeróbka wspaniałego kawałka...
          Proponuje oryginału posłuchać ...
          Pozatym jak dla mnie to jak bardzo pilot się rusza nie jest wyznacznikiem basu :)
          Filmik załączyłem jako ciekawostke :) a pozatym chciałem pokazać ze w starym pionku jest jeszcze troche życia xD czekam na wypłate, wzmachol monacora dobre wyciszenie ciekawsza zabudowa i ląduje w tico xD pozatym bede musiał kupić jakieś dobre midbasy :) nie wiem jeszcze jakie ale to dopiero jak $$$ będzie w ręce

Skomentuj

eee tam - do tico styka 20 120 4 aw ;]
            Generalnie ja do wozu stosuje mniejsze budy niż do domu przy tym wyżej strojone...

Skomentuj

Nie wątpie ze 20 wystarczy hehe jeszcze jak ktoś obeznany jak ty go zrobi go to pełen wypass :) coś też trzeba będzie zrobić z prądami hehe, takero, myślisz że najzwyklejszy kondensator 1farrad wystarczy?? bo boję się że nagle żelazko zrobi buuuuu, można też pomyśleć o wymianie alternatora i aku ale to juz wyższa szkoła jazdy, z kumplem elektrotechnikiem gadałem to mówił ze sama wymiana aku na większy nic nie da bo i tak go alternator nie bedzie w stanie naładować :) (jak wiadomo w Tico zabójcza pojemność aku 35aH LoL xD ) Ostatnio bawiłem się zwykłym radyjkiem 4x25 (podpiąłem pseudo suba na starym Tonsilku) watt po 30 minutach słuchania na maxa rozrusznik ledwo kręcił :)

Skomentuj

Kond to chyba przesada w takim systemie ;]
                Kup lepiej kable grubsze...
                Coś masz aku słabe bo mogę pare h sobie muzy na parkingu słuchać z subem z działu konstrukcji i zapala od 1 ;]
                Wogóle wg mnie tico to nie wóz do montowania CA z prawdziwego zdażenia,
                tam wszystko jest tak tanio i tandetnie zrobione że żal cokolwiek ładować do niego...
                Dlatego ja zrobiłem to co było najłatwiej i najtaniej i jestem bardzo zadowolony :)

Skomentuj

Z tym że ja chce jak najwięcej przełożyć do przyszłego autka (ale to za pare lat, dopiero jak skończe szkołe to pomyślę o innym autku) porządne radio (Pioneer Deh-P6800 mi się marzy, kuzynek takie kupił, spać nie mogę po nocach przez nie) , wzmacniacz, subwoofer i głosniki mozna przełożyć do następnego autka no nie ?? wyciszenie tylko zostanie :) noo i coś trzeba wykombinować z otworami po głośnikach ale i to da się załatwić :) a co do kabli to napewno wymienię :) wczoraj zaglądałem to cieniutkie jak od babcinego respiratora xD

Skomentuj

Zanim nowe auto kupisz to to audio się już rozpadnie :)
                    Dla mnie takie podejście jest bez sensu nieco...
                    Bo i tak nie przełożysz tego ;]
                    Ja wole nie popadać w skrajności i przesade, dla tego nie warto wg mnie wkładać
                    do tico czegoś lepszego niż stx...

Skomentuj

Czaruję...
                    X