www.akkus.com.pl szybko (sprawdzone) w 2 dni przyszly arv a z empire szly 2 tygodnie tylko drozej chyba o ok 3 zł..
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ARP czy ARX
Collapse
X
-
Nie kupuj ARP to rzech ,ARXa nie znam (na Empire nie kupisz)- ale kup Tonsila 16-50-6 ktorego polecil mi dj_zibi - wlasnie go zamontowalem i doznalem olsnienia - nie krzyczy jak ARP ale jest niesamowicie szczegolowy, slychac dzwieki ktorych nie spodziewalbym sie w danej piosence - na razie nie slyszalem lepszego :)
Wiec polecam a koledze dj_zibi dziekuje za porade :)
Skomentuj
-
Wiem, ze nie na temat ale musze to napisac po przygodach z Empire:> Raz bralem 4 glosniki za pobraniem w ciagu paru dni przyszlo i jestem z nich bardzo zadowolony.
Raz kupywalem ARN 226 itp. zaplacilem z gory. Calosc trwala 3 miesiace, nie da sie do dzwonic na numer ze strony tylko na kolejny po nim. Na maila nie odpisuja, co chwile sciemniaja, ze pani jakas tam ma wolne i oni nic nie wiedza. Tyle, ze mowili mi to pare razy tak jak by co chwile ktos mial tam wolne :> Wydałem chyba na telefon wiecej niz na same glosniki, az wreszcie dosalem paczke.
Głośniki za kazdym razem dotarly takie jakie mialy byc, nie bylo pomylek w moim przypadku :)
Jak brac od nich to tylko za pobraniem, a jak nie przysla w ciagu 1,5 tygodnia to dac spokoj i juz nie odbierac paczki. Bo oni naprawde olewaja klienta.
Skomentuj
-
OTo e-mail który dostałem od empire na moje pytanie :)
Witam !
Czy głośnik ARX-150-25/8 jest w sprzedaży ?
---------------------------------------
Witam
tak - jest bardzo wadliwy ten model.
my w naszych kolumnach zastępujemy go ARN 150
pozdrawiam
Kasia
Empire Audio sp. z o.o.
ul. Lotnicza 9b
58-260 Bielawa
Nr konta: 83 1060 0076 0000 3300 0037 3485
Bank: BPH
Skomentuj