Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ARP czy ARX

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

www.akkus.com.pl szybko (sprawdzone) w 2 dni przyszly arv a z empire szly 2 tygodnie tylko drozej chyba o ok 3 zł..

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
      empire com niespieszy sie z przesylkami mimo telefonów i upomnien,ale podobno za pobraniem dochodzi na drugi dzien :)

ja biore tylko za pobraniem od empire nie dałbym im kasy najpierw, przynajmniej dostaje za 2 dni a nie po miesiącu

Skomentuj

mi za pobraniem szło tyle czasu... byłem załamany no ale teraz mi podłogówki brzmieniem wynagradzają czas oczekiwania :P

Skomentuj

Czyli co nie opłaca się kupować ARP ?? Ale czy nadal Empire sprzedaje ARX ??

Skomentuj

Prolech sprzedaje ale jest pewien problem. Moze ktoś wie czy mozna tam jakos zarejestrowac sie bez nipu albo kupic coś bo jakoś na moje maile nie odpowiadają.

Skomentuj

Nie kupuj ARP to rzech ,ARXa nie znam (na Empire nie kupisz)- ale kup Tonsila 16-50-6 ktorego polecil mi dj_zibi - wlasnie go zamontowalem i doznalem olsnienia - nie krzyczy jak ARP ale jest niesamowicie szczegolowy, slychac dzwieki ktorych nie spodziewalbym sie w danej piosence - na razie nie slyszalem lepszego :)

Wiec polecam a koledze dj_zibi dziekuje za porade :)

Skomentuj

co do empire to nie wplacajcie im odrazu kasy, bierzcie za pobraniem i paczka na drugi dzien przyjdzie, juz zamiawialem kilka razy z empire w ten sam sposob i zawsze paczka szybko i bezpiecznie doszla

Skomentuj

Ja zamawialem z empire za pobraniem, paczka szla okolo tygodnia...

Skomentuj

zalezy to tez od poczty, i ilosciu kupionego produktu :)

Skomentuj

Jak zamawialiscie w empire to zdażalo sie wam ze przyslai inne modele głosników niż zamawiliście??

Skomentuj

No i to jest ważne zamówie np. 226-07-4 a oni mi przyślą 8 czy nie ma takich komplikacji z EMPIRE ??

Skomentuj

ARX 150-25 w prolechu kosztuje niecale 32zł wiec niewiele drozje niz na empire. Jednak ja tez bym ci radzil tonsila zastosowac.

Skomentuj

Wiem, ze nie na temat ale musze to napisac po przygodach z Empire:> Raz bralem 4 glosniki za pobraniem w ciagu paru dni przyszlo i jestem z nich bardzo zadowolony.
                            Raz kupywalem ARN 226 itp. zaplacilem z gory. Calosc trwala 3 miesiace, nie da sie do dzwonic na numer ze strony tylko na kolejny po nim. Na maila nie odpisuja, co chwile sciemniaja, ze pani jakas tam ma wolne i oni nic nie wiedza. Tyle, ze mowili mi to pare razy tak jak by co chwile ktos mial tam wolne :> Wydałem chyba na telefon wiecej niz na same glosniki, az wreszcie dosalem paczke.
                            Głośniki za kazdym razem dotarly takie jakie mialy byc, nie bylo pomylek w moim przypadku :)
                            Jak brac od nich to tylko za pobraniem, a jak nie przysla w ciagu 1,5 tygodnia to dac spokoj i juz nie odbierac paczki. Bo oni naprawde olewaja klienta.

Skomentuj

A mi paczka z empire za pobraniem szła 3 miesiące. OSRAĆ ICH

Skomentuj

OTo e-mail który dostałem od empire na moje pytanie :)

Witam !

Czy głośnik ARX-150-25/8 jest w sprzedaży ?

---------------------------------------

Witam

tak - jest bardzo wadliwy ten model.
                                my w naszych kolumnach zastępujemy go ARN 150

pozdrawiam
                                Kasia

Empire Audio sp. z o.o.
                                ul. Lotnicza 9b
                                58-260 Bielawa

Nr konta: 83 1060 0076 0000 3300 0037 3485
                                Bank: BPH
                                Więdz wychodzi nato że jest w sprzedaży ale jest wadliwy :P można go kupić :P

Skomentuj

Ja kupowałem od nich za probraniem i szła 3-4dni a na konto 2 dni. trzeba zadzwonić i tam wtedy pracowała pani o takim ładnym głosie ściemnić że bardzo potrzebne i są

Skomentuj

hehhe także dostalem kiedys podobnego maila od pani Kasi :] ciekawe co oni tym głośnikom robią że sie psują

Skomentuj

Bo jest tańszy ;p :/ :P i chca aby kupować ARN 10 zł droższy :P

Skomentuj

ARX faktycznie jest delikatny ale jak się go uzywa jako średniaka to cięzko go spalić - ja mam je w samochodzie free air i tez zyją

Skomentuj

ale wadliwego :P

mi paczka z empire szła 3 miechy w sumie...
                                          a konkretnie to 4 głośniki w 3 paczkach ;]
                                          bo za każdym razem czegoś zapominali wysłać

Skomentuj

Czaruję...
                                          X