W sumie mnie sie podoba robienie czegos wg potrzeb.Taki wooferek bo sub to juz przesada, a pewnie niezle w swoim zakresie pracy pracuje.
Zobaczymy efekt po wykonczeniu
niestety aktywnie działam na uczelni 2mies nei bylem na zajeciach bo prowadze badania naukowe komunikacji miejskiej pozatym zaszyłem sie w domu i pracuje nad nowym projektem... z czego wlasnie uporałem sie z SW & JIG teraz juz wszystko działa... po tygodniu meczarni moglbys dac jakies fotki tylu przetwornika? tylko nie ze skanera :P
narazie jeszcze nie ,
dopiero jak wykończe to będe się takimi pierdołami zajmował :)
Póki co powiem tak :
kosz - lipny, przez to że jest ścięty gnie się :/
napęd - duży ;]
Yoshi_80, zapomniałeś o br :)
wtedy musiałby mieć ok 4.7cm średnicy ;]
świszczałoby niewiarygodnie :)
no chyba żeby dać MB, ale wtedy to już nie niskobudżetowy :)
pozatym ten wystający kosz z napędem też trzebaby jakoś zabudować, co sumarycznie
nie dałoby o wiele mniejszej obudowy :)
BTW specjalnie dałem taką mylącą nazwę żeby ludzi przyciągnąć :)
subik po wykonczeniu bedzie bardzao ladny :) zadna kupa z marketu mu nie dorowna:) Do malego 2.1 jak znalazl bo basu ten stx ma naprawde sporo bo go mialem tylko mogl by wiecej powerka wytrzymywac, ale ogolnie za 40 zl jest dobry :)
nie no wy to przeginacie najlepiej żeby głośni miał super parametry wysoki SPL grał w obudowie 10L wytrzymywał 300wat niskie zejście i kosztował 30zł..... nawet głośniki za kilkaset zł o tej średnicy niemają lepszych parametrów i większej wytrzymałości (nie mówie o jakości dźwięku bo ta jednak jest lepsza)
ja nie mowie ze ten stx jest zly :) on za ta cene jest bardzo fajny i moim zdanie lepszy od arn150,xw,188 :) Gra glosno jakosc tez ma przyzwoita. Poprostu za ta cene czego wiecej wymagac :]
Skomentuj