sklepałem skrzynie bass reflex - wymiar 60x40x40! bass reflex jest na tej samej sciance co głosnik sw1203z! bass reflex dł 17 cm - srednica ok 8 cm! i gra miękko ładnie ale jedna hujowa faza ... przy piosenkach benny benassi TEN SAM GLOSNIK o wiele lepiej grał w rurze niz teraz w skrzynce (mam jeszcze tube axtona i wsadzałem tego alpharda do tej rury i gral duzo lepiej) no i.... sw1203z byl w rurze i spoko dostawal polowe mocy wzmacha i gral zajebiscie przy benny benassi - przy tych utworkach zauwazyłem roznice! a teraz w skrzynie krztusi sie przy wiekszej mocy! jak moge to zlikwidować??
skrzynia niedokonca jest skonczona apropo! w skrzyni jest watolina dzwiekochłonna i ułozyłem ją jak narazie byle jak bo nie miałem czasu ps. pociąć tą gąbke i wylozyć na każdą scianke?? oprócz scianki z glosnikiem i BR tak??
dzieki za odpowiedzi pozdrawiam!
skrzynia niedokonca jest skonczona apropo! w skrzyni jest watolina dzwiekochłonna i ułozyłem ją jak narazie byle jak bo nie miałem czasu ps. pociąć tą gąbke i wylozyć na każdą scianke?? oprócz scianki z glosnikiem i BR tak??
dzieki za odpowiedzi pozdrawiam!
Skomentuj