Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Monitor ARN 150/ARV 104 - już z opisem

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Bardzo ładna konstrukcja :)
    fornirek zwłaszcza :):)

Skomentuj

hm...to nie jest fornir...

Skomentuj

zadobre wykończenie :) nie widać że diy :P

Skomentuj

Chyba właśnie po to robimy by dojść w końcu we wszystkim do perfekcji :P A w jaki sposób nakleja się laminat?? Co to jest, jak wytrzymałe jest??

Lynx coś na sls'ie robisz??? Napisz coś więcej

Skomentuj

Adam to była taka gra słów w dowcipny sposób chciałem pogratulować Przemkowi, czy zawsze musimy mówić wszystko wprost ??

Skomentuj

na dwa sposoby - albo butaprenem albo klejem do drewna. Oba trzymają doskonale ale naddatki butaprenu lepiej się obrabia. Natomiast przy zastosowaniu tradycyjnego kleju - ciężej go zeszlifować - twardnieje kosmicznie, ale za to w domu nie masz 2 dni zapachu rozpuszczalnika.

Skomentuj

a ja mam jeszcze pytanko dotyczace BR, jakiej srednicy zastosowales rure i gdzie ja kupiles, bo z wyliczen wychodzi dosc dluga.

PS. na elektrodzie widzialem zdjecie Twoich kolumn frontowych (2xARN 150-03 + GDWK 11/100), podales wys 1000 i szerk 160, a jak sa glebokie? tak samo jak te monitorki na 280 czy inaczej? tak tylko pytam, bo sam przymierzam sie do skladania takich konstrukcji z tymi samymi przetwornikami.

pozdr.
                freudiana

Skomentuj

Czaruję...
                X