:) 250l obudowa :) moja mala siostra chce takie akwarium kupic:) ja wiem juz poloze luzko nizej:) zmiescie sie w sam raz 2xarn321:) ehhe wkomponuje. tylko sasiedzi wymieknal jak bede je scielil o 7 rano
co ja powiem, wstyd nam za nas!! czepiliscie sie ich no do cholery poco? lukasz wybacz, zachowaj swoja pogadrde w nosie, swoje triki chciales chowac przed forum, toco pokazujesz to zenada, gadanie nie poparte niczym, bo zamknieta lepsza i kropka
wstyd mi tez za to ze robimy na czeskichglosnikach duzo! gdzie sens, powinnismy robic na polksich jak czesci naczeskich, oni jezdza skoda z tesla i kraj sie rozwija, pogratulowac, jade tam dowas, fajny jezyk, co to opic? L:) hehe
pozdrawiam wszystkieczeszki
[ Dodano: 2004-09-26, 01:53 ]
hhehemoje kolumny to pralki, maja po 70l pewnie, sam zrobiles za duze na te malen glosniczki co siechwalisz nimi, wiec moze nie lubisz pralek.... ale spore zlewy:) hehe
wstyd ze moderator a taki cwaniak, niedorosli..... ty moze masz i wiedze, ale nie dorosles go gadania
pozdrawiam ciemimowszystko
co ja powiem, wstyd nam za nas!! czepiliscie sie ich no do cholery poco? lukasz wybacz, zachowaj swoja pogadrde w nosie, swoje triki chciales chowac przed forum, toco pokazujesz to zenada, gadanie nie poparte niczym, bo zamknieta lepsza i kropka
wstyd mi tez za to ze robimy na czeskichglosnikach duzo! gdzie sens, powinnismy robic na polksich jak czesci naczeskich, oni jezdza skoda z tesla i kraj sie rozwija, pogratulowac, jade tam dowas, fajny jezyk, co to opic? L:) hehe
pozdrawiam wszystkieczeszki
[ Dodano: 2004-09-26, 01:53 ]
Zamieszczone przez LUKASZ
wstyd ze moderator a taki cwaniak, niedorosli..... ty moze masz i wiedze, ale nie dorosles go gadania
pozdrawiam ciemimowszystko
Skomentuj