Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czech DIY projects

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

:) 250l obudowa :) moja mala siostra chce takie akwarium kupic:) ja wiem juz poloze luzko nizej:) zmiescie sie w sam raz 2xarn321:) ehhe wkomponuje. tylko sasiedzi wymieknal jak bede je scielil o 7 rano

co ja powiem, wstyd nam za nas!! czepiliscie sie ich no do cholery poco? lukasz wybacz, zachowaj swoja pogadrde w nosie, swoje triki chciales chowac przed forum, toco pokazujesz to zenada, gadanie nie poparte niczym, bo zamknieta lepsza i kropka

wstyd mi tez za to ze robimy na czeskichglosnikach duzo! gdzie sens, powinnismy robic na polksich jak czesci naczeskich, oni jezdza skoda z tesla i kraj sie rozwija, pogratulowac, jade tam dowas, fajny jezyk, co to opic? L:) hehe

pozdrawiam wszystkieczeszki

[ Dodano: 2004-09-26, 01:53 ]
    Zamieszczone przez LUKASZ
    dla mnie obecnie 50 l to juz pralka ktora do domu wstydzil bym sie wstawic widac koeldzy zza granicy nei dorosli jeszcze do korekcji linkwitza, pozatym zachwycanie sie tonsilem hahahahahahah
    a wzmacniacz hmm 200-500W to rozsadny wybor
    panowie nie ten poziom
    hhehemoje kolumny to pralki, maja po 70l pewnie, sam zrobiles za duze na te malen glosniczki co siechwalisz nimi, wiec moze nie lubisz pralek.... ale spore zlewy:) hehe

wstyd ze moderator a taki cwaniak, niedorosli..... ty moze masz i wiedze, ale nie dorosles go gadania

pozdrawiam ciemimowszystko

Skomentuj

Ja mam akwarium 240l i jakby doliczyć do tego ścianki to by spore wyszło

Skomentuj

Zamieszczone przez bev1s
        :) 250l obudowa :) moja mala siostra chce takie akwarium kupic:) ja wiem
        co ja powiem, wstyd nam za nas!! czepiliscie sie ich no do cholery poco? lukasz wybacz, zachowaj swoja pogadrde w nosie, swoje triki chciales chowac przed forum, toco pokazujesz to zenada, gadanie nie poparte niczym, bo zamknieta lepsza i kropka

wstyd mi tez za to ze robimy na czeskichglosnikach duzo! gdzie sens, powinnismy robic na polksich jak czesci naczeskich, oni jezdza skoda z tesla i kraj sie rozwija, pogratulowac, jade tam dowas, fajny jezyk, co to opic? L:) hehe

pozdrawiam wszystkieczeszki
        HEHE dzienkuje :)

Wstyd niepotrzeba !! Ja lubim taky polskie glosniki od TONSILA robim na nich a glosniki OK !!

U nas v czechii TONSIL -woofery nie popularne bo kedyz bylo mnogo novycj i zepsutych . No ja niemnalem s tonsilem najmniensi problem i prefruje u nas TONSILY :)
        1x zepsuty GDWK 10/80 - thats all

Skomentuj

A ja bym zagrał meczyk w piłkę reprezentacji DIY: Czechy - Polska. A potem na piwo i pogadalibyśmy o głośnikach.

Skomentuj

Zamieszczone przez Przemek
            A ja bym zagrał meczyk w piłkę reprezentacji DIY: Czechy - Polska. A potem na piwo i pogadalibyśmy o głośnikach.
            ja proponuje odwrocic kolejnosc :) najpierw piwko, potem pogadamy przy piwku:) apotem ogladniemy mecz przy piwku :), bylem w cieszynie i pilem koziolka na rynku, smaczne mniammniam :) a czeszki jakie:) sam niewiem co lepiej, piwko czy dziewczeta:)

pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez bev1s
              Zamieszczone przez Przemek
              ja proponuje odwrocic kolejnosc :) najpierw piwko, potem pogadamy przy piwku:) apotem ogladniemy mecz przy piwku :), bylem w cieszynie i pilem koziolka na rynku, smaczne mniammniam :) a czeszki jakie:) sam niewiem co lepiej, piwko czy dziewczeta:)

pozdrawiam

hehe tak tak to jest spaniala kolejnosc :)

Skomentuj

a moze jakis mocniejszy alkohol niz piwko? np. wódka

Skomentuj

Zamieszczone przez Zombal
                  a moze jakis mocniejszy alkohol niz piwko? np. wódka
                  Jäsne no problem ja pije wsyzstko co jest do piczja :)

Skomentuj

Przefajniście sie was czyta :).

Skomentuj

Nie no ja sie dykty (denaturatu) nie napije :) ale tak to piwo wino nalewka wódka czemu by nie Chlejemy za trzech!! przeciez wypic to nie grzech :)

Skomentuj

broken ... zainspirowałes mnie swoja wypowiedza o arn150 że to jest świetny głosnik i do tego tani ale takowy już jest w moim mieście (made by Yoshi) wiec chciałbym coś na TVN zbudowac ... co powiecie o ARN130 .. to chyba to samo co 150 ale wyglad troche gorszy ... chdozi mi głownie o to ze ma większe spl ... tylko 2 db ale zawsze to coś dla monitorków

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik
                          broken ... zainspirowałes mnie swoja wypowiedza o arn150 że to jest świetny głosnik i do tego tani ale takowy już jest w moim mieście (made by Yoshi) wiec chciałbym coś na TVN zbudowac ... co powiecie o ARN130 .. to chyba to samo co 150 ale wyglad troche gorszy ... chdozi mi głownie o to ze ma większe spl ... tylko 2 db ale zawsze to coś dla monitorków
                          Napravde ARN 130 ja osobiste nieznaje nierobil som z nimi ale opytam sie u nas i dam raportu :)

Skomentuj

ARN-130 je stejný jako ARN-150 (stejná konstrukce, hrají naprosto stejně, jen ten druhý je lakovaný)

Skomentuj

Zamieszczone przez Budzik
                              OKi kolega opisal za mnë:

ARN 130 jest stejnej konstrukcii jak ARN 150 i graje bardzo podobne.....

Skomentuj

A jak z tym alkoholem?? :)

[ Dodano: 2004-09-26, 18:19 ]
                                A jak z tym alkoholem?? :) u Was w Czechach jest bardzo tani i dobry (wódka Frederik :) )

Skomentuj

alkohol jedině PIVO, ostatní sračky

Skomentuj

Piwo hmmm Zloty Bazant :)

Skomentuj

nio to jedziemy do Czech na bażanty hehe niezły ten ich język jest
                                      hehe zwłaszcza po takim bażancie
                                      pozdro

Skomentuj

ostatní sračky - to mi sie kojarzy z "ostatnio sraczka"<rotfl> Antonio wyjaśnij Mi co to znaczy na bardziej Polski jesli mozesz :P z góry DZIEKUJE :) i Pozdrawiam :)

Skomentuj

Trochę czeskiego na forum się poduczymy

Skomentuj

Czaruję...