Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czech DIY projects

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ciekawe czy Czesi maja mocną głowe do alkoholu jak Polacy :)

Skomentuj

efekty wstapienia do Uni ... wkońcu

Skomentuj

no prosze.najpierw ciężka wymiana poglądów a tu nagle wjechał pozytywny temat o alku i piwku.to sie nazywa integracja

Skomentuj

Zamieszczone przez Zombal
          ostatní sračky - to mi sie kojarzy z "ostatnio sraczka"<rotfl> Antonio wyjaśnij Mi co to znaczy na bardziej Polski jesli mozesz :P z góry DZIEKUJE :) i Pozdrawiam :)
          Tak mas pravde ANTONIO napisal:

Tylko piwo i ostatne to jest sraczka (dla antonia)
          Antonio nieumie po polski pisat tylko trosecke czytaje. Ja troszecke umie po polski i pisat :)

Skomentuj

A no wóda lepsza :] czeska Frederik :) albo Saint Nicolaus czy jakos tak tez piłem

Skomentuj

Fajna jest ta wasza strona. Napiszcie gdzie można zobaczyc konstrukcje na ARA390? Czemu jesteście tacy uparci przy tranzystorach? Widzieliście stronę waszego rodaka Pavla Dudka - http://czechaudio.com ? Zrobił ciekawą konstrukcję typu Gainclone i i jest to najsolidniejszy Gainclone do tej pory zaprojektowany - widać rękę profesjonalisty.

Skomentuj

Zamieszczone przez Commo
                Fajna jest ta wasza strona. Napiszcie gdzie można zobaczyc konstrukcje na ARA390? Czemu jesteście tacy uparci przy tranzystorach? Widzieliście stronę waszego rodaka Pavla Dudka - http://czechaudio.com ? Zrobił ciekawą konstrukcję typu Gainclone i i jest to najsolidniejszy Gainclone do tej pory zaprojektowany - widać rękę profesjonalisty.
                Tak Pavel DUDEK to jest GURU v wzmiacniciach

Uparci na tranzistorach jestezsmy dla tego bo dobry wzmiacniacz transystorovy ma wielkou reserve moci , duzy damping factor a to jest potrezba v subwoferach dla swientnej kontroli nad membranou glosnika.

Skomentuj

cool str.tego Dudka
                  pozdro

Skomentuj

a co na niej takiego cool ? bo ja niewidze nic ciekawego he :)

Skomentuj

Tam prawie nic nie ma

Skomentuj

Tak Pavel DUDEK to jest GURU v wzmiacniciach
                        :)
                        pozdro

Skomentuj

niestety nie bylo mnie pare dni ale nadrobilem zaleglosci
                          tak jak napisalem nasze forum nie odroslo do pewnych spraw wszystkim zainteresowanym zycze wielu miłych chwil sluchajac subwooferow pralek z fenomenalnie szybkim basem ja wiem swoje i ten kto sie zna wie jak jest
                          tyle odemnie w tym temacie

Skomentuj

Zamieszczone przez LUKASZ
                            ...tak jak napisalem nasze forum nie odroslo do pewnych spraw...
                            Nie lubie takich uogólnień. Pozdro

Skomentuj

Adam_85, adam wybacz mi

wiekszosc ludzi na forum nie doroslo do tego

ale wspomincie moje slowa juz za kilka ms konstrukjce z korekcja stana sie powszechne tak jak bylo z fornirem

Skomentuj

za to w czeskich sklepach jest mnostwo taniego alkoholu :)

Skomentuj

Zamieszczone przez LUKASZ
                                  wiekszosc ludzi na forum nie doroslo do tego, ale wspomincie moje slowa juz za kilka ms konstrukjce z korekcja stana sie powszechne tak jak bylo z fornirem
                                  Tak już lepiej jeżeli idzie o pierwszą część jak i pozostałą Twojej wypowiedzi

Skomentuj

Lukasz jak na razie to ty sam lansujesz mode na małe obudowy , ba mikroskopijne bo wsadzanie 12" w 30 L to już przesada. Jak zwykle popadasz w skrajność a pozostałych spychasz na margines będą w gruncie rzeczy samemu w mniejszości.

To co sie robi powinno być umotywowane merytorycznie ...

Skomentuj

moze i mas racje w pewnym momencie popadlem w manie osiganiaj ak najszybszego basu kosztem F3 nietety spodbalo m isie to i tak zostało czy jest to złe hm

zreszta kzdy z konstruktorow na forum ma prawo do swojego indywidualizmu i chyba dobrze bo nudno by tu było :)
                                      ale sam przyznaj ze na forum jest tendencja do zmniejszania obudow

Skomentuj

Tendencja jest bo ktoś ją wywołał . Jak na ironię im większy masz posłuch u ludzi tym większą odpowiedzialnosć ponosisz za to co napiszesz na forum.
                                        Sprawy nie można traktować hasłowo na zasadzie : róbcie małe paczki , są cool. Dlaczego , po co , co to daje , tego juz nikt nie wie ale skoro tak pisą to tak trzeba robić.
                                        Tak samo jak za duża również za mała obudowa jest do bani.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X