Ciekawe czy Czesi maja mocną głowe do alkoholu jak Polacy :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czech DIY projects
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Zombalostatní sračky - to mi sie kojarzy z "ostatnio sraczka"<rotfl> Antonio wyjaśnij Mi co to znaczy na bardziej Polski jesli mozesz :P z góry DZIEKUJE :) i Pozdrawiam :)
Tylko piwo i ostatne to jest sraczka (dla antonia)
Antonio nieumie po polski pisat tylko trosecke czytaje. Ja troszecke umie po polski i pisat :)
Skomentuj
-
Fajna jest ta wasza strona. Napiszcie gdzie można zobaczyc konstrukcje na ARA390? Czemu jesteście tacy uparci przy tranzystorach? Widzieliście stronę waszego rodaka Pavla Dudka - http://czechaudio.com ? Zrobił ciekawą konstrukcję typu Gainclone i i jest to najsolidniejszy Gainclone do tej pory zaprojektowany - widać rękę profesjonalisty.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez CommoFajna jest ta wasza strona. Napiszcie gdzie można zobaczyc konstrukcje na ARA390? Czemu jesteście tacy uparci przy tranzystorach? Widzieliście stronę waszego rodaka Pavla Dudka - http://czechaudio.com ? Zrobił ciekawą konstrukcję typu Gainclone i i jest to najsolidniejszy Gainclone do tej pory zaprojektowany - widać rękę profesjonalisty.
Uparci na tranzistorach jestezsmy dla tego bo dobry wzmiacniacz transystorovy ma wielkou reserve moci , duzy damping factor a to jest potrezba v subwoferach dla swientnej kontroli nad membranou glosnika.
Skomentuj
-
niestety nie bylo mnie pare dni ale nadrobilem zaleglosci
tak jak napisalem nasze forum nie odroslo do pewnych spraw wszystkim zainteresowanym zycze wielu miłych chwil sluchajac subwooferow pralek z fenomenalnie szybkim basem ja wiem swoje i ten kto sie zna wie jak jest
tyle odemnie w tym temacie
Skomentuj
-
moze i mas racje w pewnym momencie popadlem w manie osiganiaj ak najszybszego basu kosztem F3 nietety spodbalo m isie to i tak zostało czy jest to złe hm
zreszta kzdy z konstruktorow na forum ma prawo do swojego indywidualizmu i chyba dobrze bo nudno by tu było :)
ale sam przyznaj ze na forum jest tendencja do zmniejszania obudow
Skomentuj
-
Tendencja jest bo ktoś ją wywołał. Jak na ironię im większy masz posłuch u ludzi tym większą odpowiedzialnosć ponosisz za to co napiszesz na forum.
Sprawy nie można traktować hasłowo na zasadzie : róbcie małe paczki , są cool. Dlaczego , po co , co to daje , tego juz nikt nie wie ale skoro tak pisą to tak trzeba robić.
Tak samo jak za duża również za mała obudowa jest do bani.
Skomentuj
Skomentuj