Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Maly sub do domu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Niestety a moze i stety bedzie niesmiertelne BSW. Jest okazja miec go za dobra kase wiec grzechem bedzie nie skorzystac. Zobaczymy co zaoferuje??!!

Skomentuj

Ehhh....
      Masz 800zł na głośnik a BSW kupujesz ...
      Miałem nadzieje że czymś mnie zaskoczysz ,ale cóż...

Skomentuj

Takero a gdzie ty wyczytales ze mam 800zl na przetwornik???? Pisalem ze za 800 to sie powinienem z caloscia zmiescic a na glosnik bylo 400 - 500zl ale kasa chwilowo poszla w inne miejsce (mowilem ci zreszta jakie) a wpadla okazja kupic BSW za kase sporo nizsza niz u naszego przedstawiciela wiec korzystam. Jak mnie nie zadowoli ten glosnik przynajmniej nie bedzie mi szkoda.

Skomentuj

ditomek, nie musisz wszystkiego sprowadzac do palki;p w tym stwierdzeniu chodzilo mi raczej o cos innego...
          zaczerpnalem ta mysl ze zdania: pokaz mi swojego foxtrota, a powiem ci jakim tancerzem jestes
          w zasadzie to smiesznie napisales ale musisz przyznac ze po doborze przetwornika, wykonczeniu da sie okreslic w pewnym stopniu co kto lubi i jaki jest.
          rajt? :>
          Dominiq, BSW ale jaki?:> mysle ze bedziesz zadowolony a jak nei zawsze allegro pozostaje:>

Skomentuj

mIKI, jakbym maiał pisać jaki ma głosnik to zaraz wyjdzie ze pewnie jeżdzę BMW i mam małego małego. Wieć siedzę cicho :-)
            Dominiq, mnie by tam było szkoda 4-5 stówek. I to bardzo byłoby mi szkoda.
            No ale Wy tam w Pabianicach niezła kase trzepiecie więc co tu gadać :-))
            Pozdrawiam

Skomentuj

ditomek, przeciez napisal ze wydal mniej niz 400pln

Skomentuj

No prosze to w Pabianicach głosniki nawet są tańsze.
                Nic to trza pakować manatki i do Pabianic jechać :-)
                Pozdrawiam
                PS Dominiq, nie orażaj sie. Siedze w robocie nad czymś totalnie nudnym i zaczyna mnie brać głupawka :-))

Skomentuj

HAHAHAHA glosniki to u nas tansze nie sa bo w zasadzie to ich tu nie ma chyba ze chcesz jakies Hanseny. Bedzie BSW124 w cenie ponizej 200PLN wiec grzech nie skorzystac (noweczka oczywiscie). Kasa musi poki co isc w inne miejsce (ach te kobiety zawsze cos wymysla) i dlatego przetwornik nie bedzie za 500 (chociaz w zasadzie to niewiele wymyslilismy w tej cenie). Jak sie dzwiek nie spodoba to allegro rulez i bedzie okazja zrobic nastepna konstrukcje. Poki co powiedzcie jak kobiecie przemowic do rozsadku zeby jakis mebel z domu wystawic ))))))

Skomentuj

dlatego przetwornik nie bedzie za 500 (chociaz w zasadzie to niewiele wymyslilismy w tej cenie)
                    hmmm DLS to niewiele ...
                    ciekawe....

Skomentuj

Dominiq, z kobietami nie taka prosta sprawa.
                      ja o swój głosniczek walczyłem naprawde długo, oj długo. Zawsze było coś pilniejszego.
                      Za to cały czas akcentowałem ze subek będzie maluteńki. Zresztą nawet jeśli chodzi o mnie nie mogło być inaczej - duże obudowy działają na mnie odstraszająco, cokolwiek by to nie było. Ostatecznie nie wiem czy pomogły wymiary czy upierdliwość z mojej strony:-)) Chyba raczej to drugie :-))

Skomentuj

ditomek, a czemu jeszze nie ma go w konstrukcjach:>?
                        Dominiq, jak bedziesz sprzedawal w dobrej cenie wal do mnie;]

Skomentuj

Takero zle mnie chyba zrozumiales. Mowiac "niewiele" mialem na mysli to ze padly raptem dwie czy trzy propozycje przetwornikow i absolutnie nie chodzilo mi o jakosc DLSa. Moj wybor jest taki i nie inny i teraz klamka juz zapadla bo przetwornik juz w drodze. Tak jak pisalem wzgledy ekonomiczne zadecydowaly.
                          mIKI jak sub nie bedzie mi odpowiadal masz jak w banku wiadomosc o sprzedazy jako pierwszy ))
                          To bedzie pierwsza konstrukcja suba wiec w zasadzie moze lepiej ze na sprawdzonym glosniku. Apetyt rosnie w miare jedzenia wiec pewnie za jakis czas doczeka sie zmiany. Poki co koncze elektronike, Holton zamowiony w Altronie. Teraz jeszcze trafo i radiator a pozniej wykonanie jakiegos panelu. Na koniec stolarka i bedzie mozna potestowac. Zejdzie pewnie jeszcze kilka tygodni ale mam nadzieje ze wynik bedzie pozytywny.

Skomentuj

mIKI, Na razie sama skrzynka z wiorowki a sygnał ciągnięty ze starego panelu.
                            Jak konstrukcja będzie gotowa to napewni znajdzie sie w odpowiednim dziale :)
                            Alu juz dzisiaj mógłym rozpisać sie na temat brzmienia i tego ze najwieksza rżónica to nie wybuchy w kinie tylko ... muzyka, a najbardziej ta grana z prawdziwych instrumentów.
                            Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                            X