Niestety a moze i stety bedzie niesmiertelne BSW. Jest okazja miec go za dobra kase wiec grzechem bedzie nie skorzystac. Zobaczymy co zaoferuje??!!
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Maly sub do domu
Collapse
X
-
Takero a gdzie ty wyczytales ze mam 800zl na przetwornik???? Pisalem ze za 800 to sie powinienem z caloscia zmiescic a na glosnik bylo 400 - 500zl ale kasa chwilowo poszla w inne miejsce (mowilem ci zreszta jakie) a wpadla okazja kupic BSW za kase sporo nizsza niz u naszego przedstawiciela wiec korzystam. Jak mnie nie zadowoli ten glosnik przynajmniej nie bedzie mi szkoda.
Skomentuj
-
ditomek, nie musisz wszystkiego sprowadzac do palki;p w tym stwierdzeniu chodzilo mi raczej o cos innego...
zaczerpnalem ta mysl ze zdania: pokaz mi swojego foxtrota, a powiem ci jakim tancerzem jestes
w zasadzie to smiesznie napisalesale musisz przyznac ze po doborze przetwornika, wykonczeniu da sie okreslic w pewnym stopniu co kto lubi i jaki jest.
rajt? :>
Dominiq, BSW ale jaki?:> mysle ze bedziesz zadowolonya jak nei zawsze allegro pozostaje:>
Skomentuj
-
HAHAHAHA glosniki to u nas tansze nie sa bo w zasadzie to ich tu nie ma chyba ze chcesz jakies Hanseny. Bedzie BSW124 w cenie ponizej 200PLN wiec grzech nie skorzystac (noweczka oczywiscie). Kasa musi poki co isc w inne miejsce (ach te kobiety zawsze cos wymysla) i dlatego przetwornik nie bedzie za 500 (chociaz w zasadzie to niewiele wymyslilismy w tej cenie). Jak sie dzwiek nie spodoba to allegro rulez i bedzie okazja zrobic nastepna konstrukcje. Poki co powiedzcie jak kobiecie przemowic do rozsadku zeby jakis mebel z domu wystawic))))))
Skomentuj
-
Dominiq, z kobietami nie taka prosta sprawa.
ja o swój głosniczek walczyłem naprawde długo, oj długo. Zawsze było coś pilniejszego.
Za to cały czas akcentowałem ze subek będzie maluteńki. Zresztą nawet jeśli chodzi o mnie nie mogło być inaczej - duże obudowy działają na mnie odstraszająco, cokolwiek by to nie było. Ostatecznie nie wiem czy pomogły wymiary czy upierdliwość z mojej strony:-)) Chyba raczej to drugie :-))
Skomentuj
-
Takero zle mnie chyba zrozumiales. Mowiac "niewiele" mialem na mysli to ze padly raptem dwie czy trzy propozycje przetwornikow i absolutnie nie chodzilo mi o jakosc DLSa. Moj wybor jest taki i nie inny i teraz klamka juz zapadla bo przetwornik juz w drodze. Tak jak pisalem wzgledy ekonomiczne zadecydowaly.
mIKI jak sub nie bedzie mi odpowiadal masz jak w banku wiadomosc o sprzedazy jako pierwszy))
To bedzie pierwsza konstrukcja suba wiec w zasadzie moze lepiej ze na sprawdzonym glosniku. Apetyt rosnie w miare jedzenia wiec pewnie za jakis czas doczeka sie zmiany. Poki co koncze elektronike, Holton zamowiony w Altronie. Teraz jeszcze trafo i radiator a pozniej wykonanie jakiegos panelu. Na koniec stolarka i bedzie mozna potestowac. Zejdzie pewnie jeszcze kilka tygodni ale mam nadzieje ze wynik bedzie pozytywny.
Skomentuj
-
mIKI, Na razie sama skrzynka z wiorowki a sygnał ciągnięty ze starego panelu.
Jak konstrukcja będzie gotowa to napewni znajdzie sie w odpowiednim dziale :)
Alu juz dzisiaj mógłym rozpisać sie na temat brzmienia i tego ze najwieksza rżónica to nie wybuchy w kinie tylko ... muzyka, a najbardziej ta grana z prawdziwych instrumentów.
Pozdrawiam
Skomentuj
Skomentuj