jak w temacie jaki wzmacniacz do STX GDN18/120/6 SW?? chodzi mi o cos gotowego i niedrogiego najlepiej od razu z filtrem i zasilaniem.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
cos do napedzenia STX GDN18/120/6 SW
Collapse
X
-
Re: cos do napedzenia STX GDN18/120/6 SW
Zamieszczone przez rep003jak w temacie jaki wzmacniacz do STX GDN18/120/6 SW?? chodzi mi o cos gotowego i niedrogiego najlepiej od razu z filtrem i zasilaniem.
-
Z STX GDN18/120/6 SW o dziwo bardzo dobrze radzi b. sobie stara unitra PW 8010.( tylko 15 W)
Sprawdzałem to ostatnio i przy ustawieniu wzmocnienia na godz. 11 PW 8010 robi mnóstwo hałasu, ale poważnie nie zauważyłem oznak przesterowania ani utraty kontroli na STX GDN18/120/6 SW.
Tak więc myslę , że do napędu GDN18/120/6 SW moze służyć praktycznia każdy wzmacniacz > 20 W i 8 ohm.
Skomentuj
-
STX GDN18/120/6 SW jest dlatego zeby pudło było małe:> Jestem całkiem zielony w tym temacie wiec jak byś mógł Kudłaty troche sprecyzować bo nie bardzo wiem o co chodzi z tym tda bo wszedzie o tym czytam i nawet nie wem co to jest:/ i nie chodzi mi o coś co sam musze robić tylko coś co można kupić juz gotowe bo z elektroniką u mnie nie najlepiej i nawet schematu nie zrozumiem a co dopiero o zrobienu tego :/
Skomentuj
-
z tym ze pan_pawel napisal to jesli to ma byc do samochodu a to nie ma byc do samochodu. A i samo TDA dużo mi nie mówi bo to i tak jest tylko końcówka mocy (cokolwiek by to nie znnaczyło) a ja jestem zielony w tym temacie dlatego pytałem sie o coś gotowego co moż od razu podłączyć do suba i tyle.
Skomentuj
Skomentuj