Witam! Napisaęłm jakis tydzien temu post ktory pisze ponowny raz poniewaz nie wiem czemu nie ma go na forum , moze cos siadło... mianowicie zgłaszam sie do was z prośbą o wypowiedzenie sie na temat mojego zestawu który chce sobie sprawić, jestem ciekaw waszych opini i oczywiscie wypowiedzi. Mam zamiar kupić niedługo kolumny Tonsil Zeus (wiem wiem bass estrada ale spoko ) i do tego ale to pożniej oczywiscie dokupie suba na RaveMaster BSW15' . obudowe zrobię sam a napęd zlece komuś do zrobienia . do napedzenia zeusow chce uzyć koncówki mocy ADS LX800 i teraz do was mam pytania:
1. czy taki zestaw powinienedobrze sie sprawowac wedlug was ?
2. czy lepiej zastosowac jakis przedwzmacniacz do zeusow dodatkowo?
3.sub około 1000 zł , zeusy nowe 1400 zł, ADS LX800 1000 zł czyli razem około 3500 zł doliczając transport , opłaca sie za taką sume złożyć sobie taki zestaw ?
taki zestaw bede mial w pokoju 12 m~2 . wiem ze to bardzo mało na taki sprzęt ale ma to miec moc ale rowniez i jakosc dlatego tez czy nie bedzie zadnych zniekształcen w tak małym pomieszczeniu przy takim sprzęcie?
4. kto by był chętny zrobić mi jakiś porządny napęd do tego BSW ? najlepiej bym chciał holtona lub cos podoobnie mocnego wedlug waszych opini wybiore zapewne i chciałbym również aby ten napęd miał możliwosc podłączenia do akomulatora czyli miałby posiadac 2 rodzaje wejscia napięcia (samochód lub dom ) i ile by to gdzies kosztowało mnie od was.
5. tutaj troche nie wiem czy sie nie wygłupie ale słyszałęm że seria Zeusów (zielone bembrany) pochodzi z serri angielskiej i jest lepsza czy to prawda?
Dziekuje za wszelkie wypowiedzi mam nadzieje że pomożecie:)
1. czy taki zestaw powinienedobrze sie sprawowac wedlug was ?
2. czy lepiej zastosowac jakis przedwzmacniacz do zeusow dodatkowo?
3.sub około 1000 zł , zeusy nowe 1400 zł, ADS LX800 1000 zł czyli razem około 3500 zł doliczając transport , opłaca sie za taką sume złożyć sobie taki zestaw ?
taki zestaw bede mial w pokoju 12 m~2 . wiem ze to bardzo mało na taki sprzęt ale ma to miec moc ale rowniez i jakosc dlatego tez czy nie bedzie zadnych zniekształcen w tak małym pomieszczeniu przy takim sprzęcie?
4. kto by był chętny zrobić mi jakiś porządny napęd do tego BSW ? najlepiej bym chciał holtona lub cos podoobnie mocnego wedlug waszych opini wybiore zapewne i chciałbym również aby ten napęd miał możliwosc podłączenia do akomulatora czyli miałby posiadac 2 rodzaje wejscia napięcia (samochód lub dom ) i ile by to gdzies kosztowało mnie od was.
5. tutaj troche nie wiem czy sie nie wygłupie ale słyszałęm że seria Zeusów (zielone bembrany) pochodzi z serri angielskiej i jest lepsza czy to prawda?
Dziekuje za wszelkie wypowiedzi mam nadzieje że pomożecie:)
Skomentuj