Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Silny Zestaw 2.1 przy odrobinie pomocy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak to w altusach 140 40 watowy niskotonowy? tam z tego co mnie pamiec nie myli to od zawsze byl GDN 30/60/1. jaki ty tam miales i jaki teraz masz (chodzi o oznaczenie)?

Skomentuj

<rotfl> tania beyma to na sopran proponuje tą beyme http://profesional.beyma.com/ENGLISH...hp?pdf=WL5.pdf jak to takie tanie

dla ciekawych powiem że kosztuje jedyne 1050zł
      a moze skusisz się na CP850 z horne to tylko 2500zł - no ale to taniocha....

na midwoofery proponuje 15 \DX za jedyne 1500zł

na bas 21L50 za jedyne 2300zł

załozenie
      2 horny + 4 midbasy + 2 subbasy zamykasz się w taniutkich 16 000 zł

no ale beyma to tanie gówno więc przeciez to jak za darmo..... podobnie cenowo wychodzi zestaw na STX'sie <rotfl>

Skomentuj

Zamieszczone przez AnakinSkyWalker
        zeciez to jest troche bzdura,chodzi mi o to ze wzmak moze miec przeciez mniej mocy na wyjsciu zeby dobrze napedzic jakies kolumny , przeciez nie kazdy musi kupic jakas koncowke mocy 2 x 300 zeby zasilic takie altusy 300 prawda ??
        nie prawda
        duzo o tym na forum, poczytaj torche.
        najlepiej miec jakis wiekszy mocowo wzmacniacz niz zasilane kolumny, tylko trzeba krecic galka z umiarem

Skomentuj

najlepiej to poczytac artykuly...

Skomentuj

o wlasnie, krotko i konkretnie :)

Skomentuj

sorry za te slowa ze beyma jest tania no bo chyba faktycznie troche z tym przegiołem ale wiadome jest ze kazdy praktycznie firma posiada w zestawie najmocnieszje i najdrozsze zestawy na rynku wiec rozumiem to tyle ze sugerowalem sie tym co widzialem na tym forum czyli projekty uzytkownikow tego forrum na beymach i to bylo w miare tanie i dlatego tak powiedzialem wiec teraz sorki za to. co do twojego pomyslu soundwave moglbys mi napisac to troche bardziej jasnie co by to mialo być chodzi mi o to ze ja nie znam tych haseł o ktorych mi napisales (twoj pierwszy post) czyli to co ty bys kupił na moim miejscu , to tez by był 2.1 ? czy jak ? aha i zastanawia mnie jeszcze jedno, skoro na 2.1 zeusy + BSW bedzie jeden wielki łomot czyli lipa to na tym co soundwave proponował czyli napewno lepszy zestaw i mocniejszy sugeruje to nie bedzie rowniez łomotu w tak małym pokoju ? czy 12m kw oznacza ze nie moge wstawic tutaj nic mocnego bo bedzie lipa? i napiszcie mi jeszcze prosze czy ktos by sie pisał na złożenie wzmacniacza do tego BSW ,miałby on miec opcje dwoch rodzajow zasilania czyli do samochodu (12v) oraz do domu w zaleznosci jak bym chcial go stosowac,pozatym mialby on byc w panelu zewnetrznym czyli nie wkłądanym do obudowy suba.co do tych zeusów .... npewno bede chcial kupic koncowke mocy wiec to bedzie moj pierwszy zakup bo to zawsze wykorzystam co do kolumn to bede sie jeszcze chyba musial pożądnie zastanowic tylko boje sie składać cos samemu , przychyklam sie tutaj bardziej do jakiejs firmy ktory wykonuje gotowe kolumny czyli np Tonsil.wiem ze zaraz ktos napisze ze za te pieniadze bym sobie sam cos lepszego zbudował no ale wydaje mi sie ze nie jestem jeszcze na takim poziomie zeby cos takiego wykonac ,fakt faktem suba napewno bede chcial robic sam.odpowiecie mi jeszcze na pozostałe pytania? przedwzmacniacz?

Skomentuj

Wg mnei mzoe 18sounda głośnik 21coś tam za jednyne bodaj 4-5kzł:) Na subbas lub tubke.

Skomentuj

Ty chyba sam nie wiesz co chcesz. Jak chcesz miec naparzane w takim pokoju to zrób sobie kolumny na Truvoxie 1525e + selenium d210ti. Do tego dołoż tego ads'a i wierz mi watpie w to ze bedziesz tym gral nawet na połowie gwizdka. Aczkolwiek w roli wzmacniacza bym już predzej widział jakiegoś elmuza z allegro albo fideka.

Skomentuj

chyba juz nikt wiecej nie ma do powiedzenia :/ cool

Skomentuj

jak sam niewiesz co chcesz zrobić to co się dziwisz....

juz pół roku temu zakładałeś identyczny temat.....

Skomentuj

tak poniewaz nikt nie wyjasnil dokladnie pytan o ktore prosilem. kazdy mowi co innego i nie odpowie na reszte pytan wiec sie nie dziw temu ze zakladam post drugi raz. np soundwave napisales wedlug ciebie zestaw jaki bys wybrał ,a koszty? ogolnie co to jest ? napisales haslami i ja nic z tego nie rozumiem , nie odpisales na reszte pytan , i teraz sie dziwic ze pytam ponownie.......sorry ale taka prawda

Skomentuj

1.nie
                          2.przedwzmacniacz by sie przydal, a jak kupujesz ads`a to najlepiej jakis mixer odrazu.
                          3. moim zdaniem sie nie oplaca, znieksztalcenia moga byc nak azdym sprzecie i w kazdym pomieszczeniu
                          4.pogadaj z irkiem odnosnie wzmaka mozesz nawet na pw
                          5. tonsil ma manie robienia sprzetow na export czesto sa one poprostu precyzyjniej wykonane dzieki czemu powtarzalnosc parametrow jest wieksza

Skomentuj

To sie nazywa odpowiedz,dzieki kudłaty.

Skomentuj

Czaruję...
                            X