MA ktoś może coś w formie rysunku technicznego ewentualnie wymiary jak to zrobić ? gdzie dać otwór br.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tanie podłogówki 2 drożne.
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez krzyhoo9Proza życia, żona uszczupliła właśnie budżet o 2 stówy, więc wracam do punku wyjścia.
Zostaje jednak GDN-18 i sc10n. MA ktoś może coś w formie rysunku technicznego ewentualnie wymiary jak to zrobić ? gdzie dać otwór br.
Ja swojemu musiałem oddać GC i zrobić kolumny.A ma tylko 6 lat :???:
Skomentuj
-
Dzięki wszystkim za porady, projekt praktycznie jest skończony. Wszystko podobnie jak w projekcie wisniewski2, bas tylko nieco niżej zestrojony i farba zamiast forniru. Gra całkiem porządnie jak za takie pieniądze. Wrzucę zdjęcia jak wszystko dopieszczę; następny raz będzie napewno na czymś lepszym.
Skomentuj
-
osobiscie proponuje GDN-15-100-8-AX i faktycznie jesli zalezy na naprawde dobrym dzwieku to vifa 19 ale jak na nizszej cenie to GDWK-10-200-8-AJ i wtedy mam gotowa zwrotke... przynajmniej schemat choc zwrotke tez ale bede budowal z niej monitorki gdn i gdwk bo teraz mam frontowe w jednej kolumnie 2x gdn i raz gdwk gra na prawde imponujaco ale z obudowa radze sie postarac i moge wiele pomoc w zakresie gdn bo sam posiadam jak mowilem kolumny frontowe 2xgdn z gdwk a bede budowal monitory gdn i gdwk zwrotki pod nie juz mam gotowe ale raczej sprzedawac nie bede ale nie problem zrobic bo schematy mam... aha nie doczytalem do konca widze ze sie spuznilem... :/ ale nic
Skomentuj
Skomentuj