Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

głośnik do suba

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://diyaudio.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=200

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item167295613_...wa_od_ss_.html nie dam se reki urwac ale magik polecal suby tej firmy

Skomentuj

hmmm ja powiem tak mnie interesuja takie glosniki ktore maja jak od najnizszej czestotliwosci odtwarzanie a min chyba tak od 20 hz bo chce by to gralo mniejwiecej od 20 do 100 moze 150 hz max 200hz no i moc tak z 200 W moze 300 jak da rade RMS no i zeby efektownosc byla tak mniejwiecej min 90 db no i zeby oczywiscie glosnik nie byl jakims gownem... cos w miare ok co do ceny a cena tak max 250 zl dakej najlepszym wyborem pozostaje ten BSW 124-II ??

[ Dodano: 2007-02-19, 23:48 ]
        wstepnie wybralem...
        http://www.ravixaudio.4web.pl/index....9&pid=35&par=1
        oraz
        http://www.matronix.pl/?cmd=WXP300TP
        wypowiedzcie sie nna temat tego kompleciku... za ta cene dostane cos lepszego?? bo wiecej nie mam.

[ Dodano: 2007-02-19, 23:50 ]
        no i czy jest to stosunkowo ok subik?? do ax-ow nie musi im dorownywac ale czy wystarczy mi wstepnie i ogulnie jakas wypowiedz na temat takiego suba bo kasy wiecej nie mam a wiec wezpie i to pod uwage w ocenie...

Skomentuj

Michone... "Głosnik jest nie sprawny !!!"

Bsw 124 II sprzedaje uzytkownik MAXI ,napisz do niego,niechce duzo.

pozdro

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
            Michone... "Głosnik jest nie sprawny !!!"

Bsw 124 II sprzedaje uzytkownik MAXI ,napisz do niego,niechce duzo.

pozdro
            ;/ nie zauwazylem :/

od 20 hz bo chce by to gralo mniejwiecej od 20 do 100 moze 150 hz max 200hz no i moc tak z 200 W moze 300 jak da rade RMS no i zeby efektownosc byla tak mniejwiecej min 90 db no i zeby oczywiscie glosnik nie byl jakims gownem... cos w miare ok co do ceny a cena tak max 250 zl
            Panie!takie rzeczy to tylko w erze :P

jeszcze pytanko jaki masz pokoj?? i jakiej muzy sluchasz?? bo Ty robisz 5.1?? mi sie wydaje ze bsw do kina to nie za abrdzo :?

Skomentuj

tak ma byc do kina a pokuj 20 m ... tak robie 5.1

Skomentuj

no to do kina bsw chyba nie za bardzo :/ nie da sie ukryc ze kino lubi delikatnie zamulenie i przeciagniecie ;/ poszla wzmianka o slsie a pamientam ze jakis czas temu ktos robil suba (wlasnie do kina) na tym przetworniku i bardzo byl zadowolony.

Skomentuj

michone, bsw w kinie tez dobrze sobie radzi, jak trzeba to przeciega i wywraca flaki

Skomentuj

czyli co sadzicie o tym komplecie??

Skomentuj

BSW to głośnik uniwersalny. :cool:

Skomentuj

wiecie co tyle sie mowi na tym forum ze do takiej muzy takie glosniki do innej inne do kina jeszcze inne... ale rozbraja mnie BSW... w rocu i metalu super, techno i hh super teraz jeszcze ze w kinie tez sie spisze... oby tak bylo :) pozdrawiam :)

p.s. ale za tą jego unversalnosc placi wygladem :)

Skomentuj

na szczescie wyglad jest bardzo podatny na wszelkie modyfikacje;]
                          w sumie zaluje ze sprzedalem swojego

[ Dodano: 2007-02-20, 18:25 ]
                          nie zeby beyma power byla gorsza:]

[ Dodano: 2007-02-20, 18:26 ]
                          btw, ktos testowal 124II w aucie?

Skomentuj

"ktoś" testował 10 i imho bez rewelacji...
                            jakoś tak nijako, choć może właśnie na tym ma polegać ta 'uniwersalność' :P
                            imho nie ma czegoś takiego jak rozwiązanie wpełni uniwersalne,
                            jeśli głośnik jest i do muzy i do kina to jest też dużym kompromisem :P

Skomentuj

maxi podobno mial swojego bsw pod radiem ale niejestem pewien :lol:

Skomentuj

borys ma w samochodzi 12" BSW i jest w pełni zadowolony :grin: a niech zreszta sam wam powie :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                                X