Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak obliczyć obudowę do dwóch głośników niskotonowych?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mIKI, napewno masz większe doświadczenie ode mnie a ja opieram się tylko na teorii.
    Oczywiście miałem swoje spojrzenie na to wszystko ale skoro ludzie z doświadczeniem mówią że 30l. na dwa głośniki powinno być OK to jestem prawie przekonany :mrgreen: Chodzi mi o to bym nie zmontował jakiegoś bubla.

Skomentuj

Staramy się nawracać ludzi, ale czasami to błąd , jakbyś zrobił im 60l bude, posłuchał to gwarantuje że następnym razem bardziej byś się słuchał trafnych sugestii z forum ;]
      Te głośniki mulą z natury, a w takiej budzie to lepiej nie mówić co się dzieje :)
      Zamieszczone przez Reve
      Chodzi mi o to bym nie zmontował jakiegoś bubla.
      a nam to myślisz o co chodzi ? ;]

A wracając do tematu - szkoda że nie wybrałeś arnów 150 :P

Skomentuj

takero, uważasz że arny 150 były by lepsze - dlaczego?

Skomentuj

Napęd ten sam, a membrana mniejsza, średnie nieco lepsze mają, choć i tak jest nadal ich brak, do tego są dużo szybsze.
          Myślę że z niezłym wysokotonowcem którego dość nisko uciąć można zagrałyby naprawde fajnie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Reve
            arny 150 były by lepsze - dlaczego?
            mialem i jedne i drugie a jakos pozostaly u mnie tylko 150tki :mrgreen: z vifa na zwrotnicy projektu irka gra to naprawde fajnie. zdziwil bys sie ile basu potrafia wydobyc z siebie glosniczki ktore miszcza sie na dloni (przynajmniej mojej :wink: )

Skomentuj

Czaruję...
            X